FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ZIMBRU 1-0

Declaraţie stupefiantă după un meci dezamăgitor cu Zimbru: "Ne-am ridicat la nivelul pretenţiilor şi nu ne-am făcut de rîs"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 19:56

Selecţionata divizionară a României a cîştigat şi al doilea amical din această iarnă cu Zimbru Chişinău, scor 1-0, dar nivelul arătat de elevii lui Iordănescu a fost destul de scăzut.

Ioan Hora a deschis scorul încă din primul minut, dar evoluţia ulterioară a echipei a fost dezamăgitoare. Jucătorii lui Iordănescu s-au mai evidenţiat doar pe finalul confruntării cînd Alibec a scos penalty-ul, dar tot el l-a ratat.

La finalul partidei, acelaşi Hora a avut o declaraţie stupefiantă la Digisport: "Ne-am ridicat la nivelul pretenţiilor în acest meci şi nu ne-am făcut de rîs. Ne macină şi pe noi că sîntem de mult timp în cantonament, vrem acasă. Sîntem obosiţi psihic".

România mai are un amical "tare" în Turcia, sîmbătă, 6 februarie, împotriva bulgarilor de la Beroe Stara Zagora.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  03 Februarie 2016, 08:05

acest domn,de care nu am prea auzit ( unde joaca asta...Hora ? ),s-a nascut "obosit" ,se pare ! noi,cei care ne sculam zilnic la 5.30 pentru a merge la serviciu si avem vacanta 2 saptamani pe an,nu mai vorbim de salariu,ce-ar trebui sa spunem ? bai,miorlaitule,lasa-te de meserie daca ti s-au umflat galcile de dor !

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  02 Februarie 2016, 23:29

Se vede ca nu da declaratii prea des. Inca nu a invatat ce trbuie sa spuna si omul a spus ce-a avut pe suflet si ce-a gandit. Vrem acasa, nu mai putem, ne e dor, am jucat bine cu un adversar tare.

saviola2_8
saviola2_8  •  02 Februarie 2016, 22:36

la jucatorul roman oboseala e patologica

Vezi toate comentariile (8)
Comentează