FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-1

VIDEO Scenele care nu s-au văzut la TV » Răbufnirea lui Denis Alibec: „Tu nici nu zici că ești româncă... Mai spuneți și voi «Bravo, bă băieți!»”

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 14:36 / Actualizat joi, 30 martie 2023 14:46

Echipa națională a României a învins, marți seara, pe Arena Națională (scor 2-1), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro 2024, acumulând șase puncte din șase posibile.

La finalul jocului, Denis Alibec, s-a oprit în fața reporterilor, la zona mixtă, pentru a face declarații: „Dacă jucăm cum am jucat în prima repriză, cu siguranță, putem bate pe oricine. Kosovo este o sperietoare, dar toată lumea are șanse la calificare. Noi trebuie să mergem acolo și să nu le dăm nicio șansă. Noi mergem să luam șase (n.r șase puncte din cele două meciuri cu Kovoso și Elveția), acum vedem câte vom lua”.

În acel moment, Alibec a fost întrebat de către o reporteră: „Trei puncte chiar și cu Elveția?”, iar atacantul a răspuns „De ce nu?”, apoi ironic a completat „Nu știu... Tu nici nu zici că ești româncă...”.

După terminarea declarațiilor, Alibec a început să se răstească la jurnaliștii din zona mixtă. „Numai negativ... Numai negativ... Mai spuneți și voi «Bravo, bă băieți!»”, apoi a plecat nervos spre autocar.

Pușcaș punea condiții: „Întrebări cumsecade, vă rog!”

În noiembrie 2019, România a remizat cu Norvegia, scor 1-1, în preliminariile EURO 2020. George Pușcaș a ratat o lovitură de la 11 metri, a fost înjurat de selecționerul Cosmin Contra, iar după meci a avut un schimb tensionat de replici și cu jurnaliștii. Conștient de situația ingrată în care se află, atacantul a încercat să „negocieze” cu jurnaliștii prezenți la „zona mixtă”.

  • Pușcaș: „Întrebări cumsecade, vă rog?”
  • Jurnalist: „Presa întreabă, jucătorul răspunde sau nu răspunde!”
  • Pușcaș: „Atunci pot să plec?”

CITEȘTE ȘI:

Cornel Dinu, furibund după România - Belarus: „E de neacceptat așa ceva!” + îl acuză pe Edi Iordănescu că joacă teatru și atacă un lider al naționalei: „Un eșec de jucător”

Dumitru Dragomir, de neoprit după România - Belarus 2-1: „Asta mă deranjează cel mai tare! Deraiem și începe haosul” + doi remarcați și un mega-pronostic: „Îmi dai o ladă de șampanie dacă iese așa?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
Sqr.Q
Sqr.Q  •  01 Aprilie 2023, 02:54
Postat de traian_v pe 30 Martie 2023, 14:49

S-ar putea intr-adevar sa luam sase ;)

Doar atatea ?

ED_BAD
ED_BAD  •  01 Aprilie 2023, 01:14
Postat de zelosu pe 31 Martie 2023, 15:41

Cum sa fii asa jalnic sa cersesti aplauze. Sa ii ridicam in slavi ca i-au batut pe descultii aia si ne fac de ras 364 de zile pe an

Esti prooost rau! Esti cumva jurnalist?

Cristi0000
Cristi0000  •  31 Martie 2023, 18:50
Postat de FCU_FCU_FCU_FCU_FCU pe 31 Martie 2023, 17:13

exact !

Pruteanule care esti:)))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează