FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Denis Alibec nu scapă de critici nici când dă gol: „Dacă aveam calitățile lui, eram la Real Madrid”

Denis Alibec a jucat excelent cu Austria +49   FOTO
Denis Alibec a jucat excelent cu Austria

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 09:28 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 09:53

România s-a impus contra Austriei, 3-2, în Liga Națiunilor, după un joc excelent prestat de jucătorii lui Mirel Rădoi. Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Denis Alibec, nu a scăpat de critici.

Chiar dacă a marcat golul de 1-0 și a avut o evoluție foarte bună, Denis Alibec, atacantul Astrei, a fost criticat de Viorel Moldovan, fostul vârf al echipei naționale.

„Nu-i păcat că ai fost în Italia la 17-18 ani? Și te întorci acasă în loc să profiți de oportunitatea asta, de momentul respectiv? Are calități deosebite, extraordinare! Era unul din cei mai buni de la Primavera!

Mie îmi pare rău când văd un jucător cu asemenea calități că nu joacă într-un campionat puternic, în Vest. E păcat că nu s-a realizat profesional și material! Poate are nevoie de un anumit confort, poate e mai sensibil. Putea mult mai mult!

Eu dacă aveam calitățile lui Alibec jucam la Real Madrid! Sincer, jucam la Real Madrid la ce răutate aveam. Eu mi-am dorit să plec, să realizez ceva, să las ceva în urma mea și să nu fiu un trecător prin fotbal”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit digisport.ro.

25 de goluria marcat Moldovan în 70 de meciuri pentru naționala României

8a fost nota primită de Denis Alibec din partea GSP după meciul Austria - România

VIDEO. Show în vestiarul României după meciul cu Austria

FOTO. Imagini tari din meciul Austria - România 2-3

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre Austria - România:

„Ianis Hagi e asasinat! Să-l rebotezăm” » Revoltă după victoria României din Liga Națiunilor

Un „tricolor” a trimis un mesaj anonim în direct la TV: „Rădoi a schimbat mentalitatea! E prea frumos ce se întâmplă acolo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
sibelius
sibelius  •  08 Septembrie 2020, 12:20
Postat de Oltean Alin pe 08 Septembrie 2020, 10:49

Asta e defectul principal al jucatorului roman, lipsa de ambitie si dorinta de a face ceva important, lipsa mentalitatii de invingator. Cel putin al generatiilor din ultimii ani...de parca ceilalti nu tot 2 picioare au...atitudinea celor mai buni din fotbal face diferenta si mentalitatea de invingatori. Alt exemplu negativ ar putea fi Sanmartean, un jucator foarte talentat care dupa parerea mea juca lejer la Real Madrid sau Barcelona, daca se nastea spaniol, italian, german sau francez...

Daca se nastea fotbalist sau daca se nastea mai repede cu 30-40 de ani.

shaun.evans
shaun.evans  •  08 Septembrie 2020, 12:04

Alibec joacă doar 10-15 minute! Pacat....

steaua_clinceni
steaua_clinceni  •  08 Septembrie 2020, 11:20
Postat de marcelclujnapoca pe 08 Septembrie 2020, 10:25

Vine si vremea lui Alibec dar nu in B+ul turcesc ii e locul ....minim Spania , Italia dar in Liga 1 ! Felicitari ca nu a mers in Liga a +2+a la turci ! Bafta maxima mai departe !

Are 29 de ani ...cand ii vine vremea ? Asta in 2 ani se lasa de fotbal ..o sa-l depaseasca pe Lupu la kg ...il prinde pe randoom andrei

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close