FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRE

Denise Rifai, întrebare personală pentru Gică Popescu: „Ați fost vânat de femei pentru faimă și avere?” „Baciul” nu s-a ferit! Ce răspuns a dat

Gică Popescu (53 de ani) nu crede că a fost vânat de femei pentru banii săi, mai ales că în tinerețe a avut mari probleme financiare.
Gică Popescu (53 de ani) nu crede că a fost vânat de femei pentru banii săi, mai ales că în tinerețe a avut mari probleme financiare.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 08:11

Gică Popescu (53 de ani) nu crede că a fost vânat de femei pentru banii săi, mai ales că în tinerețe a avut mari probleme financiare.

Popescu a fost pus în fața unei întrebări inedite, despre viața extrasportivă din tinerețe: „Ați fost vânat de femei pentru faima și averea dumneavoastră?”. Președintele Viitorului nu s-a eschivat și a vorbit deschis despre acest aspect. 

Gică Popescu: „Am făcut o foame cum n-au făcut mulți”

„Mi-e greu să spun, habar nu am. Nu am simțit vreodată. Niciodată nu am dorit să cred asta, probabil și din mândrie, din orgoliu, am considerat că sunt un bărbat care să emită pretenții și fără un buzunar plin. 

Asta s-a întâmplat și când eram junior la Craiova. Atunci am făcut o foame cum n-au făcut mulți. Au fost zile în care stăteam de sămbătă până luni fără să mânanc. Și jucam la echipa mare! Tot timpul am crezut că nu trebuie să fiu bogat ca să pot emite pretenții față de partea feminină. Această părere s-a păstrat și după aceea. N-am simțit că am fost vânat pentru bani, deși banii ajută”, a declarat Gică Popescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

VIDEO. Gică Popescu: "În șase luni m-am certat cu Hagi mai mult decât în 30 de ani! Dacă nu se ocupa de Viitorul era în faliment!"

Citește și alte știri despre Gică Popescu: 

Gică Popescu, dezvăluiri despre coronavirus: „Am lăsat garda jos într-un singur moment” » Ce a pățit după ce s-a vindecat: „Mi-am dat seama că organismul nu e OK”

Fotbaliștii de la FCSB, luați la rost de Gică Popescu: „Lipsa de performanță ar trebui să îi doară!” + Ce spune despre posibila revenire a lui Reghecampf

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
196612031128416
Florin Bala  •  21 Octombrie 2020, 22:45

ce-a mai ramas din tanti rifai de la realitatea ...??? parce suntem la 'vrei sa fii milionar' ... stoarce doamna realizator niste interogatii de parca toata grupa telespectatorior ar fi rupti de curiosi despre niste detalii particulare, care nu prea sunt in aspectul de cunostinta al publicului ... emisiuni trase rau de par, subrezite si gatuite ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3682901085068173
Span Florin  •  21 Octombrie 2020, 16:27

De ce ești cu atâta bun simț, am fost asa zis colegi în 87 în Ghencea, bineînțeles la alte discipline sportive, ai fost axemplu pt mulți în plan sportiv și extrasportiv prin munca și seriozitate, oare locul tău nu trebuie sa fie mai sus, de ce lăsăm pot zice nulității sa ne conducă?

bubunika
bubunika  •  21 Octombrie 2020, 14:00
Postat de new.orleans.saints pe 21 Octombrie 2020, 06:58

Viitorul a fost salvat de faliment cu vlizele lui gigi. Ati vazut ce fotbal de cumetrie joaca cu mizeria fc5b?

Despre ce vorbesti?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează