FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Dezlănțuit la TV! Răzvan Burleanu atac halucinant la UEFA: "Lupescu minte! Răspunsul de pe GSP a fost la comandă" + de ce se înșală

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 20:30

Răzvan Burleanu, președintele FRF, contestă răspunsul UEFA pentru Gazeta Sporturilor referitor la demisia lui Ionuț Lupescu din funcția pe care o ocupa la forul european.

"Lupescu a mințit! Dacă ați restrânge puțin imaginea pe acel mail veți vedea că sunt ghilimele. N-am văzut în viața mea un mail unde să fie ghilimele! Acest răspuns e unul foarte prietenesc.

Minciuna rămâne minciună. Există vreo hârtie în care domnul Lupescu și-a dat demisia? Acesta pe care-l vedeți e un email mai mult decât prietenesc. Din punctul meu de vedere e la comandă. Uitați-vă la acele ghilimele. E ca și cum cineva ar fi dat acele vorbe înainte", a declarat Burleanu la TV Telekom Sport.

De unde a pornit totul

Burleanu declarase ieri că Lupescu a mințit când a spus că și-a dat demisia de la UEFA, însă GSP a luat legătura cu forul european, iar acesta a confirmat că fostul fotbalist nu mai lucrează la UEFA.

raspuns uefa lupescu 3
Răspunsul primit de GSP la care face referire Burleanu

"UEFA confirmă că Ioan Lupescu, Director pentru Dezvoltare Tehnică, nu mai lucrează pentru noi. În momentul în care a hotărât să candideze la FRFne-a comunicat decizia sa de a demisiona. 

Pentru că n-a fost suficient timp pentru a finaliza toate formalitățile legate de întreruperea angajamentului său cu UEFA, departamentul nostru de resurse umane l-a pus pe Ionuț Lupescu în concediu fără plată.

De la acea dată, 12 februarie 2018, domnul Lupescu nu a mai lucrat la UEFA, nu a mai fost plătit de UEFA și nu a mai avut acces în sediul UEFA", se arată în răspunsul trimis Gazetei Sporturilor. 

Ce sunt ghilimelele

Departe de conspirația imaginată de președintele FRF, ghilimele din mailul primit de GSP de la UEFA reprezintă semnalarea declarației oficiale a forului internațional. E o practică normală în corespondența cu instituția de la Nyon. Sorry, no story.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
1875204562770276
Tudor Andrei  •  14 Aprilie 2018, 10:58

Vrea sa-l bage la puscarie si pe Lupescu si nu poate? Burleanu sa-l ia pe Basescu de mîna si sa plece amîndoi.....ca doar El la pus politic.

adwd
adwd  •  14 Aprilie 2018, 10:03

ce de postaci lupulesti pe aici! lupescu nu a demisionat; lupescu intentioneaza sa demisioneze; deocamdata este in concediu neplatit;

ray51
ray51  •  14 Aprilie 2018, 10:00
Postat de Niculescu Adrian pe 14 Aprilie 2018, 08:41

Ce golaneala marca GSP. Ce manipulare ordinară. O fi Burleanu nesuferit, ingamfat, dar tinand cont de candidați, merita sa mai stea un mandat. De la exprimarea deciziei de a demisiona, la demisie, este cale lunga. Prin Lupescu se doreste restaurarea domniei lui Sandu.

O astfel de minte incurcata, limitata si schiloada am avut in persoana unui sef care facuse o facultate muncitoreasca si avea origine extrem de 'sanatoasa'. M-a turnat permanent 'fie la secu fie la partid'. Inca n-a disparut lifta asta?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează