FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluiri din interior despre rolul lui Mutu de la națională: "Contra trebuie scăpat de aceste probleme"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 17:59

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit rolul pe care Adrian Mutu, cel care a părăsit-o pe Dinamo zilele trecute, urmează să-l joace la echipa națională. 

"Preşedintele urma să-i prezinte lui Adi Mutu poziţia în care îl vede în Federaţie. Una dintre nevoile Federaţiei a fost de mai mult timp să aibă o personalitate care să facă legătura între cluburile care dau jucători naţionalei şi echipa naţională.

Au fost cazuri de jucători care veneau cu probleme. Se ştie că la nivel de juniori cluburile de afară nu sunt obligate să dea jucătorii şi era nevoie ca antrenorii să intre în tot felul de negocieri cu reprezentanţii cluburilor.

Eu sunt de părere că antrenorul trebuie să se ocupe să antreneze şi nimic mai mult. Antrenorul trebuie degrevat de aceste probleme", a declarat Vochin, la TV Telekom Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  10 Octombrie 2017, 19:06

ati descoperit GAURA LA MACAROANA,EVRICA SI PRAFUL SE ALEGE cu mut cu tot..........

vlad.dracul
vlad.dracul  •  10 Octombrie 2017, 18:47

Probabil că Mutu a fost chemat pentru că ştie să tragă linie ca nimeni altul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează