FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluirile lui Pancu » De ce n-a debutat la națională cu Boloni: "În dreptul meu scria asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 12:29

Daniel Pancu, 40 de ani, a vorbit despre antrenorii pe care i-a avut în carieră și a dezvăluit motivul pentru care n-a debutat la națională sub comanda lui Ladislau Boloni.

"Totul începe cu Mircea Lucescu, în rest... toată stima pentru toţi antrenorii pe care i-am avut, dar nu pot să fac diferenţe. Pe Hagi l-am avut la naţională, e antrenorul cu care am debutat, îi port o stimă deosebită pentru jucătorul care a fost. Oricum, e antrenorul care a avut curajul să mă bage pentru prima dată la naţională, pentru că au mai avut și alţii intenţia.

Boloni a făcut niştre trialuri, dădeam câte 4 goluri, dar i-au găsit jurnaliştii nişte hârtii, iar în dreptul meu scria ceva de genul că trebuie să scap de egoism. Nu era adevărat. Dacă unii se mai îndoiau de mine, Hagi nu s-a îndoit şi a vrut chiar să mă transfere la Galatasaray, dar n-a fost posibil", a declarat Daniel Pancu pentru TV Telekom Sport.

Pancu a avut și alți antrenori de renume, precum Vicente Del Bosque, care l-a pregătit la Beșiktaș în sezonul 2004-2005: "Am avut un feeling bun cu el, un om care mă plăcea foarte mult, un caracter foarte bun, un om extraordinar, dar sunt convins, am spus-o şi atunci când a venit, că nu era compatibil cu fotbalul din campionatul Turciei. Era prea liniştit, iar în Turcia e un campionat agresiv, un campionat de luptă. Era foarte greu, avea o cu totul altă mentalitate".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dtdr
dtdr  •  02 Ianuarie 2018, 16:14

In Romanika, dupa 1947 si 1948, cand s-au infiintat echipele sovietice dupa sablonul TSKA si DINOMO ( cred ca nu trebuie sa va spun ca astea-s si au fost echipele armatei rosii si a KGB-lui ) si au fost tratate ca atare. Aceste doua echipe, in cardasie cu cei care i-au sustinut si-i sustin si azi au distrus si distrug in continuare , nu numai fotbalul si ne-au facut ca azi suntem colonie a U.E. GANDITI ROMANI !

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Ianuarie 2018, 15:38
Postat de sexilian pe 02 Ianuarie 2018, 13:10

Ca si DOBRIN si pe tine te-a costat ca n-ai jucat la echipele HOTILOR de campionate,nu dau nume ca se stiu........

Cred că sunteți subiectiv: ca și în cazul lui Dobrin, a fost alegerea lor să fie fideli echipelor care le-au fost cel mai aproape de inimă. Iar faptul că nu și-au schimbat atitudinea atunci când li s-a ivit prilejul (în cazul lui Dobrin fiind vorba de Real Madrid, o stea care avea și atunci măcar aceeași strălucire ca și în prezent), trebuie apreciat ca o calitate, devenită din păcate foarte rară în zilele noastre ... Respectul meu, atât pentru regretatul Dobrin, cât și pentru Pancu, este intact !

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Ianuarie 2018, 15:21
Postat de kwd_2015 pe 02 Ianuarie 2018, 13:12

Nici tu vreun fotbalist reusit. Si cam betiv..

Nu sunt o persoană ahtiată după rapidiști, astfel încât să le iert așa zisele păcate, însă dacă ne străduim să găsim „pete”, cred că reușim performanța să descoperim măcar câteva și pe soarele dogorâtor din miezul verii ... Lui Pancu nu cred că i se poate reproșa că nu și-a făcut datoria pe gazon din cauza unei patimi menționate în legendele urbane, ci mai curând cred că a fost un jucător care s-a zbătut pentru echipă, chiar și atunci când echipa se împleticea din motive total independente de evoluția lui ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează