FOTBAL  »  Superliga  »  LICENȚIERE

Gură de oxigen pentru Dinamo și cluburile cu datorii! Decizia de ultimă oră anunțată de Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă, la finalul Comitetului Executiv. +43   FOTO
Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă, la finalul Comitetului Executiv.

Articol de , - Publicat joi, 25 februarie 2021 16:45 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 18:31

Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă, la finalul Comitetului Executiv. 

Cluburile din primele două ligi au primit o gură de oxigen. Comitetul Executiv de astăzi a decis prelungirea perioadei în care datoriile pot fi achitate, astfel încât să nu fie influențat procesul de licențiere. Dinamo este una dintre formațiile care ar putea beneficia de această hotărâre. Fanii din DDB încearcă în această perioadă să strângă suma necesară. 

Răzvan Burleanu: „Am modificat regulamentul de licențiere”

„Prin decizia CEx de astăzi, la propunerea administrației de licențiere, ne dorim să venim în sprijinul cluburilor care își doresc licență UEFA, de Liga 1 sau certificare de Liga 2. Am modificat regulamentul de licențiere și am creat mai multe posibilități, am dat mult timp, pentru ca formațiile să poată achita integral datoriile aferente anului trecut. 

Gură de oxigen pentru Dinamo și cluburile cu datorii! Decizia de ultimă oră anunțată de Răzvan Burleanu

În cazul cluburilor care în ultimul an, 2020, au înregistrat venituri mai mici cu cel puțin 15% față de anul precedent, 2019, atunci un procent din aceste datorii, nu mai mult de 15%,  poate fi plătit până la 30 iunie 2021, nu la finalul lunii aprilie, cât era până acum, în sistemul de licențiere.

La baza este inclusiv o circulară UEFA și o vom aplica doar în acest an. Comitetul Executiv a considerat că trebuie extins și pentru formațiile din Liga 1 și Liga 2. Aceste datorii pot fi doar către angajați, asigurări sociale și autorități fiscale”, a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă. 

Ce spune Articolul 46.2, din regulamentul de licențiere 

Solicitantul de licență pentru participarea la campionatele naționale Liga I și Liga a 2-a trebuie să demonstreze că, până la data de 30 aprilie, orice datorii restante la 31 martie rezultate din activităţile de transfer anterioare datei de 31 decembrie a anului precedent celui în care se solicită licenţa, au fost plătite sau creditorii au acceptat în scris prelungirea termenului de plată al acestor datorii după data de 30 aprilie.

Omul care l-a propus pe Lewandowski la Dinamo, face noi dezvăluiri: „Ei căutau pe cineva cu experiență”

Citește știri despre echipa națională: 

Mirel Rădoi, atenționat înaintea preliminariilor: „Joci cu Germania cu rezerve de la penultimul loc?”

Campionatul European U19, anulat de UEFA! România pierde șansa de a găzdui turneul final

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (232)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  26 Februarie 2021, 11:33

Pentru dinamo,faceti orice,s-a vazut si anul trecut! Amanati datoriile 10 ani...totul doar pentru dinamo! La ce mai exista termene de plata si fraieri care achita la tetmen tot! Uite regula,nu mai e regula! S-a saturat toata lumea de cat lucreaza astia de la lpf,numai sa salveze dinamo! Toti stim,ca nici anul asta nu vir retrograda,chiar daca termina pe 16!

dragdim
dragdim  •  26 Februarie 2021, 01:49
Postat de ripensistu pe 25 Februarie 2021, 21:57

Trebuia facuta lustratie in 1989 pe toate planurile, inclusiv fotbal si desfiintat tot ce tine de comunism, inclusiv echipa Dinamo NKVD, adusa cu forta de tancurile lui Stalin pentru a face propaganda in sport si a detine monopolul, echipa fiind filiera romaneasca a echipei Dinamo Moscova NKVD, condusa o vreme chiar de sinistrul criminal(crime impotriva umanitatii) Beria. Daca s-a putut desfiinta sora mai mica, adica Victoria Bucuresti( se mai numea Dinamo Obor), sau taia "ajutorul" catre Flacara Moreni a infractorului Postelnicu sau Olt Scornicesti a criminalului Ceausescu atunci se putea si in cazul FC Dinamo NKVD Bucuresti.

Bre nea Gogule, vezi ca NKVD-ul nu mai exista din 1946, mai caută! Eu zic sa desființăm toate echipele in afara de Ripensioasa, ca sa te mulțumim pe tine. Eu zic sa dam înapoi și medaliile cucerite de sportivii romani la campionate europene, mondiale și olimpice pentru ca sunt obținute in timpul regimului comunist. Echipele alea enumerate de tine a-au desființat pentru ca nu aveau suporteri și nu reprezentau nimic in istoria fotbalului românesc. De bine de rău, pe timpul comuniștilor aveam ceva rezultate in sport, azi nu mai îndemnam nimic pentru ca am înțeles prost democrația și libertatea.

creeperno290
creeperno290  •  25 Februarie 2021, 22:37

Felicitari domnului burleanu! Nu putem lasa jumatate din liga 1 sa intre in faliment!

Vezi toate comentariile (232)
Comentează
Close