FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Dinamoviștii, iritați după ultimele victorii ale României U21: "După victoria cu Bosnia nu s-a mai vorbit despre toți, ci doar despre unii"

Gabi Răduță alături de Florin Bratu și de juniorii de la Dinamo
Gabi Răduță alături de Florin Bratu și de juniorii de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 13:33

Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, e deranjat pentru că se orbește doar despre anumiți jucători de la naționala U21.

"Vreau să vă aduc la cunostință că la aceste meciuri ale naționalei Under 21, Dinamo a avut patru jucători în total. Ionuț Radu, Ionuț Nedelcearu, Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu. Fiecare, în felul lui, a contribuit la cele două victorii cu Portugalia și cu Bosnia.

I-am nominalizat și pe Radu, și pe Nedelcearu fiindcă ei sunt crescuți de Dinamo București. Mulți specialiști au vorbit frumos despre ei, dar după victoria cu Bosnia nu s-a mai vorbit despre toți, ci doar despre unii. Chiar daca nu au jucat, Grigore și Moldoveanu au viitorul în față, veți mai auzi lucruri frumoase despre ei. Și mai vin mulți din spate, trebuie știut doar când și cum trebuie promovați. Avem mulți copii în țară și trebuie investit în ei, în toți.

Și UTA a avut jucători promovați la U21, gen Man, gen Petre, dar nu s-a vorbit nimic de Arad. Nu trebuie lăudați doar unii, ci toți care investesc în copii și juniori. Ceea ce nu știu anumiți oameni e că 3 fotbaliști de la juniorii lui Dinamo promovați la prima echipă a clubului fac câți 200 promovați pe la alte echipe. Așa e la marile cluburi. Ca și Dinamo începând cu 1948", a declarat Gabi Răduță pentru GSP.ro.

România U21 a câștigat meciul cu Portugalia, 2-1, datorită intervenției portarului Ionuț Radu din minutul 99 când portughezii au ratat un penalty. În jocul cu Bosnia, 2-0, Ianis Hagi a fost jucătorul despre care s-a vorbit mai mult datorită golului din corner.

Citește și: Simulare GSP.ro » Cu cine ar urma să se înfrunte România U21 la EURO 2019 » Echipele calificate, cine dă baraj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
thebluestlion
thebluestlion  •  13 Septembrie 2018, 17:51

Multe frustrări în Groapă!

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  13 Septembrie 2018, 16:41
Postat de Gaby A Gator pe 13 Septembrie 2018, 15:45

Vopsitoria e pe relatia nas-fin, se stie! Pana la gol Ianis a pierdut vreo 100 de mingi aiurea, ca sa-si faca el numerele caraghioase. Acum nimeni nu mai spune nimic, servitorilor din presa!?

Ianis a rezolvat meciul cu assist si gol + lupta la mijlocul terenului. Ce vrei mai mult? Orice jucator creativ greseste pase, atat Ronaldo cat si Messi gresesc 10-20 de pase pe meci din dorinta de a juca repede sau complicat. Dupa parerea ta ar trebui un mijlocas gen Bourceanu care pasa la siguranta in spate?

rumunek
rumunek  •  13 Septembrie 2018, 16:10

Si daca ne facea guvernul stadion fara pista, il puneam si noi la discpozitie sa se joace pe el! Forza RIN!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează