FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

Dineu oficial la Cluj înaintea meciului România - Spania » Emil Boc i-a invitat pe iberici în Parcul Central din oraș

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2016 22:31

Meciul România - Spania este unul dintre cele mai mari evenimente sportive din istoria Clujului. 

Emil Boc a profitat de vizita campioanei Europei în România și a organizat un dineu oficial în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj.

La acest dineu au participat oficialii celor două echipe și sponsorii. 

A fost organizată și o expoziție de pictură în cadrul acestui dineu. România - Spania este duminică, de la ora 21:45, în direct la DolceSport, TVR și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
ftwraku
ftwraku  •  27 Martie 2016, 10:18

aveti***

ftwraku
ftwraku  •  27 Martie 2016, 10:17
Postat de Sorinel David pe 27 Martie 2016, 05:41

Sunt mandru ca is ARDELEAN.In aceste momente cand intreaga Europa este in spaima actelor teroriste-clujenii sigur nu sunt in spaima??Fiindca firma de paza nu o sa permita in special miticilor sudisti-accesul cu anumite munitii pentru jocul lor strengaresc de pe Dinamo-sau unde or fie le.Federatia Romana DE FOtbal-sa fie mandra ca CLUJUL-le v-a oferi un meci in deplina sigiranta,spectatorii sa se mandreasca daca vor fi controlati pana la piele-doar pentru ca spaima terorismului sa nu le supere pe timpul meciului.Orice om,cu bilet in stadion-daca observa ceva ce i se pare deosebit-sa anunte fortele de ordine.Ungure,romane-hai sa fim partasi la un fenomen fotbalistic,hai sa uitam trecutul si s-a ne comportam ca si fratii in STADION.Deocamdata noi la Mures-asa suntem-desi multi ar vrea sa ne desfaraie??***O mica ambitie mai este in ASA-nu ne vom da batuti-si asa suntem atinsi la sale de Justitia masii din Romanica.

Foarte bine. Ardelenii,oltenii,banatenii,maramuresenii,tot fac parte din aceiasi tara. Chestia asta cu regiuni diferite exista peste tot.Si britonii din Franta sunt diferiti fata de aia din Ille de France,dar tot francezi sunt. Fara sa fiu rautacios,iti sugerez sa inveti mai bine limba romana. Eu am lucrat afara,nu la cersit sau cine stie ce ....Secretara imi era si translatator de multe ori,dar nu imi placea ca nu vorbesc limba,desi vorbeam excelent engleza si ma puteam intelege cu lumea cu care lucram ...Intr-un an am inceput sa vorbesc aproape la fel de bine ca ei,doar accentul ma dadea de gol. :P Fara suparare. Si mitici avem si voi acolo in Cluj,oameni de toate felurile gasesti peste tot.

travka
travka  •  27 Martie 2016, 09:18

la aceasta mare intalnire probabil s-au dus 2 maseuri iberici, bucatarul si femeia de servici cel mult =))) emil poc e o mare gazda hahahhaha

Vezi toate comentariile (23)
Comentează