FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA 1-0

Dorinel Munteanu: "Băieţilor nu li se poate reproşa nimic după meciul cu Brazilia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 13:20

Antrenorul campioanei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că nu trebuie să fie un motiv de bucurie faptul că echipa naţională a României pierdut doar cu 0-1 partida amicală de la Sao Paulo cu Brazilia.

 

"Jocul naţionalei în faţa Braziliei a fost OK. Dar nu trebuie să ne bucurăm acum că am pierdut doar cu 0-1. Asta chiar dacă am avut absenţe importante de lot. Totuşi, eu spun că acest amical a demonstrat un lucru foarte important, şi anume că echipa naţională nu stă într-un jucător, doi sau trei. Toţi care sunt convocaţi trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul şi să facă cinste naţionalei. Iar eu cred că băieţii au arătat asta în faţa Braziliei, chiar nu cred că li se poate reproşa ceva după jocul din această dimineaţă", a spus fostul internaţional român, conform Mediafax.

Tehnicianul susţine că jocul contra Braziliei dă speranţe pentru o revenire a primei reprezentative. "Speranţe sunt şi după acest joc, chiar dacă am pierdut. Jucătorii au arătat că au valoare, trebuie să li se dea însă încredere în continuare. Sper ca aceste partide amicale să aducă un beneficiu echipei naţionale, deşi eu consider că mulţi jucători pierd din pregătirea de la cluburi din cauza acestui turneu din America de Sud. Însă echipa naţională primează în faţa echipei de club, este normal să fie aşa. Eu sunt mulţumit de felul cum au evoluat Râpă şi Giurgiu. Au avut evoluţii bune, au fost concentraţi la joc, şi cred că a contat şi foarte mult faptul că întâlneau Brazilia. A fost frica aceasta de un scor prea mare şi fiecare jucător a dat totul pe teren", a explicat antrenorul campioanei României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
thebluestlion
thebluestlion  •  08 Iunie 2011, 14:47

@schukaryn a fost Surdu si nu ii auzeacand il strigau sa iasa la pasa :))

schukaryn
schukaryn  •  08 Iunie 2011, 13:27

Apararea a fost ok...mijlocul pe masura...problema a fost atacul, unde nu am reusit sa punem probleme!! Am cam jucat intr un singur atacant (Marica), care nu prea a putut face mare lucru! Trebuia alaturi de acesta sa fie un atacant caruia ii place sa atace in continuu poarta! Surdu nu prea s a vazut!! Problema nu este absenta lui Mutu , sau a celorlalti jucatori, ci problema e tactica!! Atunci cand Mutu e pe teren toate mingile venite de la mijlocasi si fundasi se indreapta spre el!! Acelasi lucru se poate face si cand acesta nu e pe teren si anume mai multe mingi pe atacanti.. Un stancu alaturi de Marica ar fi fost mai indicat si poate asa puneam mai multe probleme Braziliei........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează