FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 1-2

Dorinel Munteanu: ”Mutu trebuia să fie prezent cu Croaţia, dar poate Fiorentina nu a vrut asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Dorinel Munteanu, fostul antrenor al Stelei, crede că Adrian Mutu trebuia să fie prezent la amicalul cu Croaţia, dar că există şi posibilitatea ca Fiorentina să fi rugat FRF ca jucătorul să nu fie convocat la naţională.

”La un ultim joc important de pregătire înaintea unui joc decisiv pentru calificarea la Mondiale, eu cred că ar fi trebuit să fie prezenţi toţi jucători. Selecţionerul decide. Se poate întîmpla ca Fiorentina să fi vorbit cu Federaţia şi cu Victor Piţurcă.

Adrian Mutu este un jucător important, iar acest lucru s-a văzut şi ieri cînd a obţinut de unul singur un punct. El a făcut un meci bun, dar sper să fie prezent şi la echipa naţională. Să sperăm că o să se întoarcă sănătoşi, şi el şi Cristi Chivu, a spus Dorinel Munteanu la GSP TV.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
 •  16 Februarie 2009, 16:04

Nu trebuia sa vina! Orice apropiere de Piturca este un mare pas inapoi in cariera!! Si in viata!!!

 •  16 Februarie 2009, 14:52

Mai lasati-ne va rugam cu Mutu si Chivu prea ii pupa in c_r toata lumea. Amandoi trebuiau sa vina la natinala. Astea sunt fite de vedete sustinute din umbra de oameni ca Mircea Sandu si alti antrenori din fotbal care, dupa parerea mea, daca considera ca cei doi nu au nevoie de meciuri pregatitoare nu au ce sa caute in fotbal. FORTZA STEAUA!!!

 •  16 Februarie 2009, 14:45

bine si " superstar " ... un betziv drogat si afemeiat pe care noi il numim " briliant " fitze de vedeta si impresii... s`a vazut clar ca n`a vrut sa vina la nationala.. de unde si pana unde se tot incearca sa i`i se gaseasca scuze?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează