FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA 0-1

Dorinel Munteanu: "Nu cred că Răzvan va mai continua experimentele la naţională" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Fostul internaţional Dorinel Munteanu a comentat prestaţia tricolorilor la debutul lui Răzvan Lucescu pe banca reprezentativei şi consideră că seria experimentelor iniţiate de noul tehnician nu va continua la meciurile importante rămase de disputat în preliminarii. Munteanu spune că Victor Piţurcă nu trebuie condamnat pentru rezultatele nefaste şi declară că o comparaţie între cei doi antrenori nu are nici un fundament practic.

"Sînt 3 puncte importante pentru moralul echipei şi mai ales pentru cel al jucătorilor din campionatul intern care au avut şansa să evolueze contra Lituaniei. Nu se poate face o comparaţie între Lucescu şi Piţurcă pentru că ultimul a avut un mandat foarte lung, în care au existat atît momente fantastice, dar şi nereuşite. Trebuie să ne bucurăm pentru acastă victorie.

Răzvan s-a orientat preponderent spre fotbaliştii din Liga I, însă nu cred că experimentele vor continua. Şi valoarea adversarului i-a permis să experimenteze, Lituania nu a reuşit să creeze pericol la poarta lui Dani Coman decît foarte rar", a spus Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
 •  07 Iunie 2009, 17:44
Postat de pe 07 Iunie 2009, 14:40

Ai nenorocit o echipa si tu dai interviuri la GSP.5000 de oameni te cauta in Cluj mai nemernicule si tu i-ti bati poola de noi!MORI TRADATORULE!PENTRU NOI DOAR "U" CLUJ CONTEAZA.

Pleaca oricat de departe..sper sa nu te mai vad in viata mea!Au trecut mai mult de 24 de ore de cand ne-ai bagat in c si nu pot sa-mi revin din plans! GUNOIULE!!!

 •  07 Iunie 2009, 17:37

Daca vine desteptu asta la nationala e vai de noi!

 •  07 Iunie 2009, 17:07

Dorinele, poate si razvan sa experimenteze la vaslui, arges, steaua si la u cluj de doua ori? daca nu-ti dadeai tu cu parerea, promova brasovul? asa-i ca tu i-ai dat voie sa iasa campion cu rapidul si sa ajunga in sferturile uefa?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează