FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA 4-0

Două meciuri, un punct, trei întrebări » Lucruri de neînţeles la modul în care a pregătit Piţurcă partidele cu Ungaria şi Olanda

Suporterii nu mai înţeleg nimic din deciziile selecţionerului şi jocul favoriţilor.
Suporterii nu mai înţeleg nimic din deciziile selecţionerului şi jocul favoriţilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 19:21

Suporterii şi oamenii de fotbal aşteaptă cu înfrigurare toamna preliminariilor CM 2014: cel puţin trei enigme rămîn din deplasările în Budapesta şi Olanda, unde "tricolorii" n-au jucat mai nimic.

1. Cum a fost gîndită problema fundaşului stînga?
Piţurcă l-a lăsat acasă pe Latovlevici, a mizat nefericit cu Şt. Radu la Budapesta şi s-a încăpăţînat să-l introducă pe Raţ la Amsterdam deşi Lens, adversarul direct, îl umilise în turul cu batavii de la Bucureşti.

"După cele două partide, e momentul să renunţăm la fotbaliştii care au ajuns la o vîrstă şi nu pot să dea mai mult" (Gabi Balint)

2. De ce Grozav şi Stancu la Amsterdam?
I-a lăsat pe bancă pe marcatorii cu Ungaria, Mutu şi Chipciu, forţînd din start cu Grozav şi Stancu, inexistenţi la Budapesta.

"M-a surprins titularizarea lui Stancu, poate Rusescu era soluţia mult mai bună. Am fost martori la jocul Olandei, asta doare. N-am contat. Asta provine şi din felul în care se discută tactic cu aceşti jucători" ( Cornel Dinu)

"Cele două meciuri au fost de coşmar. Chipciu îmi place foarte mult, mai ales obrăznicia lui pozitivă, ar fi trebuit să joace mai mult cu Olanda" (Emerich Ienei)

3. Ce poţi face cînd muţi prea tîrziu?
La Budapesta a mutat ofensiv abia în minutul 71, la 1-2, deşi jocul "naţionalei" era evident dezamăgitor. Cu Olanda a mutat prima oară abia la 0-2, în minutul 60.

"E îngrijorător că am primit 8 goluri de la aceeaşi echipă. Greşeli. Haos în echipă. Am avut încredere în Piţurcă, dar nu mai am deloc. Nu mai e o soluţie pentru echipa naţională" (Dumitru Dragomir)

Cine îl apără pe Piţi

Mircea Sandu: "Rămîne în continuare, are un obiectiv fixat pentru 2016. Tot ce se întîmplă înainte de 2016 e un bonus. Aşa că trebuie să avem puţină răbdare"

Ladislau Boloni: "Trebuie să-i dăm încredere lui Piţurcă, problema noastră e la creşterea tinerilor"

Cosmin Contra: "Ar trebui să fim îngrijoraţi de joc, dar naţionala a demonstrat în Turcia că se poate bate cu orice adversar. Băieţii au nevoie de susţinere"

Marius Lăcătuş: "Nu sînt mulţi antrenori în România care pot să-i reproşeze ceva lui Piţurcă, ţinînd cont de rezultatele lui la club şi la naţională"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
daniaania
daniaania  •  28 Martie 2013, 10:49

astea ne mint frumos pe fata..parca sunt spalati pe creier, le este rusine sa zica adevarul, sau frica, naiba stie,noi toti vrdem ca nu este bine, dar ei merg mai departe..ne ignora total..!!

sabin_tm
sabin_tm  •  28 Martie 2013, 09:47

LA MECI LA BUCURESTI SA SE INCURAJEZE ECHIPA SI SA SE STRIGE DEMISIA LUI PITURCA SI SANDUUU SA FACEM APEL NATIONAL CA ASA NUMAI SCAPAM DE EI

sabin_tm
sabin_tm  •  28 Martie 2013, 09:45

DA POATE 2116 OARE UNDE SE ORGANIZEAZA UN CAMPIONAT INTERPLANETAR SI EXTRATERESTII AU 1 000 000 DE ECHIPE SI NU AU CU CINE JUCA 1. EXISTA INTERESE SA SE DISTRUGA NU SA SE CONSTRUIASCA O ECHIPA NATIONALA . 2 . VINA SE DA PE STEAUA ( OARE SANDU SI MITICA SI MAFIOTUL DE PITURCA NU ARE NICI O VINA ) 3 . CE FACE IN RESTUL TIMPULUI PITURCA IN CARE NATIONALA NU JOACA ??? - JOACA POKER SAU PARIAZA CA PIERDE LA SCOR IN OLANDA ( POATE AFLAM CA E IN MAFIA PARIURILOR ) 4. S-A SFATUIT CU LUCESCU DESPRE STAREA LUI RAT ( NU CRED AICI FACE PE SABOTORUL ) 5 . S-A SFATUIT CU ANTRENORII DIN LIGA 1 SAU ESTERNI DE STAREA JUCATORILOR 6. DE CE NU CONVOACA JUCATORI CARE JOACA NU MORTI CA ( B. STANCU

Vezi toate comentariile (15)
Comentează