FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINŢĂ DUMITRU DRAGOMIR

Dragomir îl acuză pe Sandu: "În Comitetul Executiv nu s-a ştiut ce obiectiv are Piţurcă, ei doi s-au înţeles"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2013 15:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că Mircea Sandu nu informează Comitetul Executiv al FRF de multe lucuri care ar trebui cunoscute, dînd ca exemplu faptul că membrilor acestui for nu li s-a adus la cunoştinţă că Victor Piţurcă nu are ca obiectiv calificarea la CM din 2014.

"Nu poţi să nu ai obiectiv ca selecţioner. Noi, cei din Comitetul Executiv, am ştiut altceva. Noi am ştiut că aducem un antrenor cu experienţă care să ne califice la Cupa Mondială şi la Campionatul European. Că am stat destul pe tuşă. Nu ni s-a spus că Piţurcă nu are obiectiv (n.r. - în preliminariile CM 2014).

Obiectivul cred că a fost stabilit între preşedintele federaţiei şi Piţurcă. Pentru că nu există pe Pământ când angajezi pe cineva să-ţi pună ţiglă pe casă, să îţi pună doar pînă la jumătate şi să plouă peste tine. Sau angajezi să ţi se facă o pereche de pantofi şi ţi-l face doar pe stîngul, pentru că nu are obiectiv şi pentru dreptul. E o aberaţie să angajezi pe cineva fără obiectiv. Angajezi pe cineva căruia îi dai o groază de bani fără să îi spui ce să facă?", a spus oficialul LPF.

Mircea Sandu a făcut "o mare greşeală" cînd a făcut public că Dumitru Dragomir, membru în Comitetul Executiv al FRF, nu are de unde să cunoască salariul selecţionerului, a afirmat preşedintele Ligii. El a adăugat că prin această afirmaţie, Mircea Sandu lasă să se înţeleagă că membrii Comitetului Executiv votează în necunoştinţă de cauză.

"Am înţeles că domnul Mircea Sandu a spus că de unde ştie Dragomir salariul lui Piţurcă. Eu n-am auzit, dar am înţeles că aşa a spus. Iar dacă a spus asta, atunci e o mare, mare greşeală a domnului preşedinte. Pentru mine asta e vânt în pupa. Pentru că înseamnă că noi, Comitetul Executiv, trebuie să fim aşa... înţeleşi că multe lucruri le-am votat fără să le ştim. Nu are voie să fie salariul antrenorului o chestie confidenţială. Păi Comitetul Executiv e cel care aprobă bugetul. Păi aprobi bugetul în necunoscut?", a încheiat Dragomir.

Sursă: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
tigruzzu
tigruzzu  •  04 Aprilie 2013, 06:54
Postat de pirlogmarius pe 03 Aprilie 2013, 20:04

vreau cit mai curind si o se si intimple ,sandu ,piturca ,becali ,si frati becali in puscarie !!!!!!!dupa aceea o sa avem si noi fotbal !!!!!

Poate. Sau poate nu. Dar e cert că până la ”asta” - nu sunt șanse!...

pirlogmarius
pirlogmarius  •  03 Aprilie 2013, 20:04

vreau cit mai curind si o se si intimple ,sandu ,piturca ,becali ,si frati becali in puscarie !!!!!!!dupa aceea o sa avem si noi fotbal !!!!!

kingme
kingme  •  03 Aprilie 2013, 18:22

Eu cred ca sunt ceva dosare la mijloc din moment ce Dragomir a inceput sa-l atace pe Piturca din senin,in atatia ani cat a fost Piturca la nationala,Dragomir nu si-a dat seama ca Piturca este nul ca antrenor,de abia acum l-a manat patriotismul pe nea Mitica? macar asa poate se bat intre ei,se sapa si scapam naibii de toti cioflingarii astia

Vezi toate comentariile (10)
Comentează