FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Dragomir sare din nou la gîtul selecţionerului: "Mai lasaţi-mă naiba cu Piţurcă al vostru!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 12:56

Dumitru Dragomir n-a îngropat securea războiului cu Victor Piţurcă şi-l atacă din nou pe selecţionerul naţionalei.

"Mai lasaţi-mă naiba cu Piţurcă al vostru! Eu n-am avut niciodată o relaţie de prietenie cu el! Eram amici de jocuri şi atît. Eu l-am adus în fotbalul mare, dar pe cîţi nu i-am ajutat eu şi au aruncat cu pietre în mine?

Mi-a spus cineva că propunerea de a nu mă urca în avionul naţionalei a venit din partea lui Piţurcă şi nu din partea lui Prunea sau Lupescu", a spus Dragomir la sportro.

"Raportul pentru oligofreni", scînteia conflictului
Dragomir şi Piţurcă au pornit un adevărat război al declaraţiilor după ce secunzii selecţionerului au prezentat în Comitul Executiv un raport al activităţii naţionalei pe 2012 scris pe o singură foaie A4. Dumitru Dragomir a reacţionat furtunos şi l-a criticat pe Piţurcă pentru acest episod.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kdk.19
kdk.19  •  04 Februarie 2013, 22:07

Mitica un militian de 2 bani devenit mare mahar in fotbalu' romanesc!,ce stie el sa faca :nedreptati jucatorilor!! ,neplatiti de 60 de zile nu erau declaratii liberi de contract de miltianu'pervers,ca sa fie el apreciat de patronii de cluburi.Acu umbla cu soparle impotriva lu' PITURCA ,ca nu face ce-i dicteaza el un analfabet in ale fotbalului.nu-i e rusine om batran isi taraie partzurile pe spatele nationalei..

laurentz
laurentz  •  04 Februarie 2013, 21:25

Asa, taticule... Bravo !! "Bagati" din greu articole despre "amicii de jocuri şi atît", ca doar ati devenit tabloid, nu ?! Dupa ce l-ati transferat pe Bokila prin mai multe campionate, nu catadicsiti sa faceti si "reparatii" acelor aberatii debitate. Poftiti o mâna de ajutor: fcpetrolul.ro/ro/Jeremy-Bokila-in-lotul-pentru-Belek/ (acest mesaj a fost sters de 6 ori de catre cenzura gsp.ro) P.S. Pana la urma au scris un articolash...

marcelino777
marcelino777  •  04 Februarie 2013, 17:12
Postat de vladutz13 pe 04 Februarie 2013, 13:18

Piturca e un fost mare jucator, cel mai bun marcator intr-un campionat din istoria Stelei, castigator de CL, finalist si semifinalist. In acelasi timp este si un antrenor campion al Romaniei, un selectioner cu 2 calificari la turnee finale, de fapt singurele din ultimii 15 ani. Tu cine esti Dragomire??? Cine naiba esti??? proprietarul unei sali de mese si al unui hotel???

BRAVO VLADUTZ13. CINE E MITICĂ DRAGOMIR? CEA MAI MARE CĂPUȘĂ A FOTBALULUI ROMÂNESC. ESTE CEL CARE ALATURI DE PADUREANU A INVENTAT BLATURILE. VĂ ADUCEȚI AMINTE DE ACEL MOMENT ZERO,ÎN CARE AU RECUNOSCUT BLATURILE SI NU A LUAT NIMENI NICI O MĂSURĂ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează