FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO 3 fotbaliști pe care Dumitru Dragomir i-ar fi luat acum la națională, dar Edi „nu i-a văzut”: „Ce, te superi ca măgarul pe sat?”

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, a vorbit, în direct la GSP Live, despre jucătorii pe care i-ar fi luat la echipa națională pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din preliminariile Campionatului European din 2024, din Germania.
Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, a vorbit, în direct la GSP Live, despre jucătorii pe care i-ar fi luat la echipa națională pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din preliminariile Campionatului European din 2024, din Germania.

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 09:19 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 15:04

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, a vorbit, în direct la GSP Live, despre jucătorii pe care i-ar fi luat la echipa națională pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din preliminariile Campionatului European din 2024, din Germania. 

  • Andorra - România are loc pe 25 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Belarus se joacă pe 28 martie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

„Oracolul din Bălcești” a spus că i-ar fi convocat la echipa națională pentru cele două meciuri pe Mihai Popa (22 de ani), portarul celor de la FC Voluntari, Andrei Ivan (26), extrema stângă de la CS Universitatea Craiova, și pe puștiul Adrian Mazilu (17), extrema dreaptă de la Farul. 

Reacția lui MM Stoica, după dezvăluirile GSP despre banii pompați din Ungaria la Sepsi: „E super OK! Problema mea e ce se întâmplă la Steaua”
SEPSI
Reacția lui MM Stoica, după dezvăluirile GSP despre banii pompați din Ungaria la Sepsi: „E super OK! Problema mea e ce se întâmplă la Steaua”

Dumitru Dragomir, înaintea meciurilor României cu Andorra și Belarus: „Eu pe ei îi luam la națională”

„Dacă ar fi fost după mine, l-aș fi luat pe postul de portar și pe Mihai Popa de la Voluntari. Noi avem portari foarte buni. Dacă aveam și ceilalți jucători la nivelul portarilor, era bine! Noi avem portari trăsnet!

două goluria primit Mihai Popa în ultimele 5 meciuri de campionat în tricoul lui FC Voluntari

Ionuț ăla (n.r. Radu), ăla mai bătrân, Niță, Moldovan de la Rapid și Popa de la Voluntari pot juca la orice echipă din Europa”, a spus Dumitru Dagomir, la GSP Live. 

Ulterior, Dumitru Dragomir a vorbit despre Adrian Mazilu, fotbalistul Farului Constanța: „Eu îl luam și pe cel de la Hagi, extrema, și îl puneam în banda dreaptă și cu Octavian Popescu în banda stângă. Jucam cu ei și vedeam dacă se ridică la acest nivel”. 

5 goluriîn 11 meciuri de Superliga a marcat Adrian Mazilu în tricoul Farului

Fostul șef de la Ligă a punctat câteva aspecte și despre situația lui Andrei Ivan, de la CSU Craiova. Edi Iordănescu nu l-a convocat pe fotbalistul oltenilor din cauza faptului că selecționerul a fost deranjat de atitudinea lui Ivan de la meciul cu Muntenegru, din Liga Națiunilor. 

„Eu îl chemam la națională pe Ivan. Ce e asta, să ți se pună pata pe un jucător care e de valoare și să nu îl mai chemi? Cu jucătorii te mai și cerți, îi spui unde a greșit. Ce, te superi ca măgarul pe sat?”, a mai spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

6 goluria înscris Andrei Ivan în tricoul lui CSU Craiova în anul calendaristic 2023

Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm, trebuie luate măsuri drastice, puternice în fotbalul românesc! Nici dacă o alegeam eu nu ieșea așa ușoară!
- Dumitru Dragomir

Citește și: 

Mai pierdem un „tricolor”? A refuzat să se prezinte la U20, după ce inițial fusese convocat de principiu la U21: „În viață mergi unde ești apreciat”

Poziția FRF după ce UEFA a acceptat ca maghiarii să folosească steagul Ungariei Mari: „Vom solicita asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mirstelistu
mirstelistu  •  23 Martie 2023, 12:29

Ba da mai terminati cu asta ma ca e *** mosu, vedeti ca ieri a jucat copilul ala a lui Hagi, Mazilu. Lasati copilul in pace sa creasca nu il mai tot ridicati in slavi ca are potential dar daca il tot umflati si voi presa si unii de pe la academie va disparea saracu la fel ca trompeta ala de Enes sali. Ieri a a vut meci la U17 sau U19 si tocmai le-a administrat Norvegia un sec 3 sau 4-0 iar Mazilu a fost pe langa subiect ce nationala de seniori tot vorbiti, lasati copilul in pace ca are timp sa creasca nu aberati la fel ca Hagi sau Popescu ca deja il cauta toate cluburile mari din Europa la fel ca pe globtavian popescu si el e praf, o sa oasa Hagi si o sa urle ca il cauta cel mare club din Europa la care îi joaca si odrasla

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MIRCEAVULCANESCU
MIRCEAVULCANESCU  •  22 Martie 2023, 12:02

Asa a fost mereu în România ca nașterea cu multe moașe. Au uitat sa ii taie buricul. Nu v-ați saturat de un pușcăriaș și pușcăriabili acest bandit sa mai aibă opinii? Chiar nu mai sunt oameni în țară aia care sa moreasca despre fotbal? Lucescu dece nu este întrebat bă chiar și fiul sau ca fuse în țară. SI citi nu pot da un sfat. Cu toate astea sunt multi de bun simt și nu vor sa îl stinjeneasca pe Edi. Edi este mai citit ca multi are și un trecut nu prea demn îl are și pe tătucă și asta nu este rău. Lasăti-l în pace. Este major și are dreptul sa gindeasca singur. El va plăti nu alții. Toți sunt sfătuitori și viață lor pe care au avut-o cu șmecherii cu turnătorii cu șantaje nu ii recomanda. Ei nu se vor dezvață de a fi bandiți. O Rușine ca ii contactai pe nemernicii ăștia care au furat fura și vor fura. Se dau fete mari după ce și-au făcut banii și au șantajat ca ii vor da în git pe toți dacă se ating de el? Nea Nicu a murit degeaba în zi de Crăciun sau este blestemul c erorilor sa fiți conduși de platani și de bandiți? Mai ginditi-va! Și va legate de toți ca sunt cum sunt. Dumnezeu vede dacă mai aveți vreun Dumnezeu.

valentindragobete
valentindragobete  •  22 Martie 2023, 11:52

"Băi fraților", norocul fotbalului românesc că nu mai este "după tine"!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează