FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

E pace între Gigi Becali și Mirel Rădoi: "L-am sunat și i-am zis că nimic nu face fără binecuvântarea nașului"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 16:43

Scandalul dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi pare să fie de domeniul trecutului. Patronul FCSB spune că a luat legătura cu selecționerul României U21 înaintea dublei cu Portugalia (2-1) și Bosnia (2-0).

"Lui Mirel Rădoi i-am dat mesaj înainte de meciul cu Portugalia, i-am zis să răspundă la telefon că nimic nu face fără binecuvântarea naşului. Poate să facă ce vrea, nu mă supără pe mine. Şi-a câştigat deja dragostea când eram în puşcărie, când oamenii nu mai erau oameni.

Dragostea mea pentru el n-o poate învinge nimic. L-am mai sunat o dată şi a răspuns după aia. La Mirel nu puteam să-i răspund cu război. A făcut gesturi frumoase când eram în puşcărie, multe gesturi frumoase. I-am zis şi în mesaj că o să reuşească, apoi i-am spus asta şi la telefon. Duhul de pace opreşte războiul. Pacea e cea mai bună", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Becali vrea să-l ajute pe Hagi și crede că asta e condiția ca Ianis să fie vândut pe 20 de milioane de euro: "Nu spun nicio minciună"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
miloguuu
miloguuu  •  13 Septembrie 2018, 19:28

respekt domnul George Becali, cu ajutorul Lui nationala U21 s-a califikat.

roadghost
roadghost  •  13 Septembrie 2018, 18:55

Era fireasca si previzibila impacarea, dupa ce Mirel a fost numit la U21

hitman222
hitman222  •  13 Septembrie 2018, 18:26
Postat de Radu Fifea pe 13 Septembrie 2018, 18:14

Prost esti tu ca esti un mort de foame si nu ai altceva de facut decat sa stai non-stop pe GSP sau mai stiu eu ce site.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează