FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2

NORVEGIA - ROMÂNIA // EXCLUSIV Scandal la națională » Mihai Stoichiță a intrat la pauză peste Contra în vestiar: „Cosmine, schimbă ceva!”

Cosmin Contra și Mihai Stoichiță
Cosmin Contra și Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 14:13

România va juca azi contra Maltei, de la ora 21:45, după ce vineri a remizat cu Norvegia - România 2-2. 

  • Malta - România, în preliminariile EURO 2020, se joacă azi, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Jocul din prima repriză l-a nemulțumit pe Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la Federației. „Tricolorii” aveau nevoie de victorie pentru a păstra șanse ridicate la calificare, dar norvegienii erau cei care controlau partida.

Astfel, potrivit surselor GSP.RO, la pauza meciului, la scorul de 0-0, Norvegia - România ar fi avut loc un moment tensionat. Se pare că Stoichiță ar fi coborât în vestiar pentru a-i face câteva reproșuri lui Contra. Nemulțumit de jocul echipei, „Lippi” i-a cerut pe un ton dur să schimbe ceva în jocul echipei.

După pauză, Norvegia a marcat de două ori, în minutele 56 și 70, iar România a egalat prin Keșeru, în minutele 77 și 90+2.

Întrebat azi dimineață, la TV Digi Sport, despre acuzțiile aduse lui Cosmin Contra, potrivit cărora ar face echipa după interesele impresarilor, Stoichiță a răspuns după o scurtă pauză: „Nu pot să cred așa ceva!

Contactat de GSP.RO, Mihai Stoichiță a negat incidentul, spunând doar: „Nu m-am întâlnit cu Cosmin Contra decât după meci”. 

Citește și:

Contra, Marinescu&Asociații » „Guriță” e acuzat că face selecția influențat de impresari-prieteni! 4 jucători arătați cu degetul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
christiano0
christiano0  •  10 Iunie 2019, 19:33
Postat de alb_rosu_in_vn pe 10 Iunie 2019, 15:31

Nu sunt eu in masura sa-i iau apararea lui Contra, dar probabil ca daca erau romani Pogba, Van Dijk, Eden Hazard si Mbappe ar fi inceput cu ei.... Pe astia ii avem, cu astia defilam. E greu sa gasesti altii mai buni, intr-o perioada in care ne confruntam cu o lipsa reala de valori. Colac peste pupaza, tineretul incepe Campionatul european peste o saptamana si n-ar avea rost sa le strici si astora pregatirea cand inca nu stii daca ar putea confirma la nationala mare. Ei trebuie promovati incet-incet de la tineret la nationala mare, verificati si apoi aruncati in lupta. Da, Hagi a facut deja pasul, dar uite ca Puscas nu confirma deocamdata la seniori. Dupa parerea mea, Tosca si Anton si-au facut in mare parte treaba. Problema mare e cu Stanciu care a tot fost convocat (si de Daum si de Iordanescu, si de Contra), desi valoarea lui e submediocra. Acum cu Malta, trebuie sa abordam meciul mai ofensiv. Malta nu e nici Norvegia, nici Suedia dar trebuie sa marcam repede ca sa nu avem probleme.

True

485809194904413
Costel Tudor  •  10 Iunie 2019, 17:00

Contra este doar secund , echipa o face “ Laura Andrasan “ !!! Vai de noi , RĂU am ajuns !!!

bigbolo
bigbolo  •  10 Iunie 2019, 16:55
Postat de adi67 pe 10 Iunie 2019, 16:29

Ce cauta Pogba in enumerarea ta ? E cea mai mare teapa din istoria fotbalului , dupa Denillson . Doar Romeo Surdu sau Cocis mai pot concura , dar la alta categorie .

Campion mondial cu Franta, multicampion cu Juventus si alte zeci de trofee, dorit de cele mai mari echipe ale lumii, Real si Barca... Mda, mare teapa Pogba asta... Totusi, cred ca nu discut cu cine trebuie. :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează