FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA 0-0

Emil Boc s-a supărat că nu a fost invitat la ceremonia de inaugurare a stadionului » Oprescu: "O facem din nou şi schimbăm şi placa" :D

Emil Boc s-a supărat că nu a fost invitat la ceremonia de inaugurare a stadionului
Emil Boc s-a supărat că nu a fost invitat la ceremonia de inaugurare a stadionului

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 01:08

Premierul Emil Boc a fost mulţumit de rezultatul partidei România - Franţa, dar este supărat că a ratat festivitatea de deschidere a stadionului Naţional Arena. Acesta consideră că România va creşte în următoarea perioadă. "Să nu dăm vina pe gazon deoarece ambele formaţii au jucat în aceleaşi condiţii. Este un început bun pentru naţională", a spus Boc.


"Am ajuns mai tîrziu pentru că nimeni nu m-a invitat la deschiderea stadionului alături de Blatter", a explicat primul-ministru.

În schimb, primarul Sorin Oprescu susţine că l-au anunţat pe Boc despre programul evenimentului. "A fost invitat! Domnul Mircea Sandu i-a transmis să fie acolo la ora 20.15, dar, nu-i nimic, dacă vrea, o facem din nou şi schimbăm şi placa", a spus edilul Capitalei.

Acesta a fost dezamăgit de felul în care s-a prezentat suprafaţa de iarbă de pe noua arenă. "Nu pot ordona firului de iarbă să crească! Gazonul va fi schimbat însă şi va arăta bine. M-a uimit civilizaţia oamenilor", a mărturisit Oprescu.

Şi Guvernul României a contribuit cu bani la construirea stadionului care a costat 240 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
adellesov
adellesov  •  07 Septembrie 2011, 09:57

S-A ÎNTÂMPLAT CĂ BOC N-A VRUT SĂ FIE HUIDUIT ŞI A ÎNTÂRZIAT „STRATEGIC” Vrăjeala lu Boculeţ nu ţine. E clar că nu a omis FRF să îl invite, mai ales că a fost dimineaţă împreună cu Sandu şi Blatter la inaugurarea complexului din Buftea. Dar, spre deosebire de ceremonia de acolo, care s-a desfăşurat fără public, inaugurarea de la Naţional Arena urma să se facă în faţa a zeci de mii de oameni. Care ghiciţi ce? L-ar fi huiduit pe onorabilul premier de ar fi dat material pentru trei emisiuni de-ale lu' „domnu Gâdea”! Aşa că Bocuţu a preferat să întârzie „strategic” şi să spună că n-a ştiut ora inaugurării.

zadkiel
zadkiel  •  07 Septembrie 2011, 09:51
Postat de andyro pe 07 Septembrie 2011, 03:37

singurul care si-a adus aminte de boc este trustul intact al securistului

Cel mai corupt politician din toate timpurile , Betivul tatar Traian Basescu si tigannca lui spurcata Elena Udrea, AU PUS ROMANIA PE BUTUCI. ACEST CUPLU TOXIC SA PREGATESTE SA DEA AURUL DEGEABA LUI SOROS-Bilderberg Group SI TRANSILVANIA VA RAMANE CU CEL MAI MARE LAC DE CIANURI DIN ISTORIA PLANETEI! MAI EXISTA UNDEVA IN LUME UN STADION NOU CU UN ASEMENEA GAZON. LA PUSCARIE CU TOTII! SA DORMITI BINE!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Septembrie 2011, 09:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu imi imaginam ca portocalii inca mai au fani. De fapt, in rrrromania totul e posibil. Si nu vreau sa fiu rautacios, dar daca in poza aia esti tu....nu e de mirare si de ce esti fanul lor. "pui stampila pe baaaaseescuuuu" - guta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează