FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRICOLORI.RO

Emil Săndoi: "Rezultat echitabil"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2008 00:00

Antrenorul selecţionatei de tineret a României Under 21, Emil Săndoi, s-a declarat mulţumit de comportarea jucătorilor săi în amicalul disputat marţi seară, la Pistoia, cu reprezentativa olimpică a Italiei Under 23, scor 1-1 (1-0)

Săndoi a declarat pentru tricolori.ro: "Sînt mulţumit şi de evoluţia echipei şi de rezultat, chiar dacă de fiecare dată e loc de mai bine. Consider că acţiunea a fost reuşită şi datorită faptului că am jucat de la egal la egal cu selecţionata olimpică a Italiei, formată din fotbalişti care activează în campionate puternice. Consider că rezultatul este echitabil, cu atît mai mult cu cît am avut trei absenţe notabile, Keşeru, Ropotan şi Sepsi. Italia ne-a dat un gol norocos, iar noi cred că am avut un penalty. Cel puţin aşa mi-a spus Torje, că a fost împins din spate, în careu, cînd scăpase singur cu portarul".


Fostul internaţional a evidenţiat plusurile acţiunii din Italia: "Echipa a avut o evoluţie dătătoare de speranţe în vederea ultimelor trei meciuri de calificare la CE 2009, două cu Ţara Galilor şi cu Bosnia. Tătăruşanu şi Pantilimon au demonstrat că sînt portari de mare viitor, iar în cîmp s-au remarcat Ştefan Radu, Tudose, Bicfalvi, Torje şi Bogdan Stancu".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează