FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Englezii se tem de România și îi compară pe "tricolori" cu echipa care a cîștigat EURO în 2004

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 13:44

Jurnaliștii englezi de la BBC au făcut descrierea echipelor calificate la Campionatul European de fotbal de anul viitor, iar României i-au făcut o caracterizare interesantă.

Britanicii au scris despre formația lui Anghel Iordănescu că "are aceeași disciplină, etică și defensivă, asemeni cu cea a Greciei care a șocat cu triumful ei la EURO 2004".

În viziunea sursei citate, omul cel mai important din naționala noastră este Vlad Chiricheș: "După două sezoane neconvingătoare la Tottenham, fundașul de 26 de ani a văzut că e la fel de greu să se impună și la Napoli. Oricum, el este o piesă de bază a apărării naționalei României".

Englezii au amintit și cum a revenit Iordănescu la cîrma "tricolorilor": "Anghel Iordănescu a fost numit pentru a treia oară selecționer în octombrie 2014. Inițial a refuzat, dar a fost convins pînă la urmă că e nevoie de experiența sa".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează