FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Episodul 2 » Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 15:06

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a scris un nou articol pe blogul său în care face o nouă serie de acuzații țintele fiind Ionuț Lupescu și Mircea Sandu.

Președintele FRF a publicat un articol cu titlul "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF". Burleanu susține că Ionuț Lupescu a fost cel care a semnat pentru achiziția ceasurilor în valoare de 30.000 de euro, iar Prunea pentru cumpărarea altor ceasuri de 10.000 de euro.

"La EXPERT LUXURY SRL, Ionuț Lupescu plătește pentru 2 ceasuri Cartier și 5 ceasuri Girard o „biată” sumă de aproape 30.000 de euro. Unul din cele două ceasuri Cartier costă peste 7.000 de euro!

Scuze, am greșit. Cum să plătească Ionuț Lupescu Directorul General FRF a semnat pentru facturi și plăți făcute de Federația Română de Fotbal pentru aceste ceasuri de 30.000 de euro! Iar Mircea Sandu le-a aprobat la plată și a semnat pe ordinele de plată", a scris Burleanu.

Președintele FRF a continuat și l-a luat în colimator și pe Florin Prunea: "Și pentru că nu există niciodată suficient de multe ceasuri de lux pentru a dezvolta fotbalul românesc, peste două luni, în decembrie 2008, apare și Florin Prunea, Director Relații Internaționale FRF. Prunea cumpără alte 3 ceasuri, Gerald Genta, Girard Perregaux și Dubey & Schaldenbrand, iar fotbalul românesc se mai îmbogățește cu 3 ceasuri de lux și pierde iar peste 10.000 de euro! Total: 10 ceasuri, peste 40.000 de euro, o singură firmă (EXPERT LUXURY), o singură echipă Nașu-Lupescu-Prunea".

În final, Burleanu a pus patru întrebări către cei 3 oameni implicați:

1) Cine a avut inițiativa achiziționării acestor ceasuri, dumneavoastră, Director General FRF, Mircea Sandu, președinte FRF, sau Florin Prunea, Director Relații Internaționale FRF?

2) Ce ați făcut cu aceste ceasuri? Destinația lor a fost uzul personal? Având în vedere că valoarea lor depășește orice normă acceptată de protocol, oferirea lor ar intra în zona mitei?

3) Când ați semnat pentru plata acestor ceasuri, știați că firma EXPERT LUXURY SRL are ca acționar familia Castellano, iar fiica lui Mircea Sandu era prietena lui Ciro Castellano?

4) A existat o licitație pentru această achiziție și care e criteriul pentru care a fost aleasă firma EXPERT LUXURY SRL?

Citește și: Adevăr și dezinformare. Ce conțin dezvăluirile lui Burleanu despre complicitatea lui Lupescu la afacerile dubioase ale lui Mircea Sandu + 3 întrebări publice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Martie 2018, 19:00

Aștept dezvăluirile privind lipsa licitațiilor la achiziționarea ciorapilor și a bețigașelor pentru urechi! Burlică, te faci de minune!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  07 Martie 2018, 17:54

Metode securiste. De ce nu a anuntat pe cei in drept din 2014 pana acum? Tainuitor.....

sorindrag
sorindrag  •  07 Martie 2018, 17:18

un adevarat gainar burleanu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează