FOTBAL  »  NATIONALA  »  RENUNŢĂ SELECŢIONERUL LA MUTU?

Eugen Trică: "Răzvan nu va mai putea ieşi pe stradă dacă nu-l mai cheamă pe Mutu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

Eugen Trică este de părere că selecţionerul Răzvan Lucescu ar comite o eroare imensă dacă ar alege să nu îl mai convoace pe Adrian Mutu la viitoarele acţiuni ale reprezentativei. Trică spune că atacantul Fiorentinei este cel mai valoros fotbalist român al momentului şi că tricolorii se vor bucura de mult mai puţină popularitate în rîndul suporterilor dacă "Briliantul" nu va mai fi convocat.

"Adrian Mutu este cel mai valoros jucător român în acest moment. Ce facem, acum îl scoatem pe Adi vinovat pentru înfrîngerea cu Serbia? Nu el e responsabil de rezultatul catastrofal de la Belgrad, a încercat să joace şi să ridice nivelul echipei.

Lucescu e un antrenor foarte bun, însă nu ştie să facă selecţia la naţională! Avem o grămadă de fotbalişti valoroşi, nu întîmplător am ajuns cu 4 echipe în grupele Europa League! Selecţia e la pămînt! Ar fi cea mai mare prostie să se renunţe la Mutu! Cine se mai uită la meciuri? Fără Mutu şi Chivu s-a terminat cu echipa naţională!

Adrian are toate calităţile să fie decarul reprezentativei, cel mai bine stă pe el tricoul cu numărul 10. Dacă nu-l mai cheamă, Răzvan s-ar putea să nu mai poată ieşi pe stradă. Mutu e foarte iubit! Să nu mai dăm în el, e cel mai bun fobalist român! Nici nu mă mai uit la meciuri dacă nu vine la lot!", a spus Trică pentru gsp.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
 •  13 Octombrie 2009, 05:26

doi nesimtiti Trica si Mutu! Corb la corb nu-si scoate ochii ! Sa- convoace nevastata la o partida de amor! Jegosilor.....

 •  13 Octombrie 2009, 01:46

Ce sa-ti spun,a vorbit un alt smecher,unu de Craiova de data asta.Se pare ca toti de prin partea de sud sunt asa.Uitati-va la Chivu(si nu numai),adevarat caracter,dar vine din Vest.Hai pa Trica si abtine-te!

 •  12 Octombrie 2009, 22:17

in sfarsit un om care vorbeste dupa ce gandeste( eugen trica )..ceilalalti vorbesc doar ca sa se afle in treaba ,de dragul de a lovi in mutu ,chivu,rat , marica si radoi si sa tina apararea unor epigoni precum apostol,varga si mai sunt....mai bine s-ar face mai atent si mai corect selectia jucatorilor.apropo coman ce interventii a avut?

Vezi toate comentariile (54)
Comentează