FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

TRAGERE LA SORȚI EURO 2020 // Spectacol de cinci stele la Romexpo: Shevchenko, Luis Enrique sau Giggs vin la București

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 11:12

Tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020 va avea loc sâmbătă, la București, într-un eveniment ce va fi găzduit la Romexpo și va transmis de Pro TV și GSP.ro în direct de la ora 19:00. 

E pentru prima oară când România găzduiește o tragere la sorți a unei competiții de o asemenea anvergură, iar evenimentul de sâmbătă va beneficia de o desfășurare spectaculoasă. 

Evenimentul va fi prezentat de către Corina Caragea, vedeta celor de la Pro TV, și de către jurnalistul portughez Pedro Pinto. 

Corina Caragea a primit din timp din partea UEFA desfășurătorul evenimentului, regulamentul extragerii, dar și schimbul de replici pe care-l va avea cu președintele UEFA Aleksander Čeferin. 

Totodată, evenimentul va găzdui și câteva momente artistice, în desfășurător fiind programate spectacole ale Orchestrei Simfonice București, dar și ale compozitorului Franck van der Heijden și ale artiștilor din „The 7 Fingers”.  

Pleiadă de foști fotbaliști celebri 

Țările aflate în urnă vor fi reprezentate la București de nume marcante ale fotbalului european. Câteva exemple: Gareth Southgate, antrenorul Angliei, Didier Deschamps, tehnicianul Franței, Joachim Low, selecționerul Germaniei, Roberto Mancini, antrenorul Italiei, Andriy Shevchenko, selecționerul Ucrainei, Luis Enrique, proaspăt revenit la selecționata iberică, sau Ryan Giggs, omul din fruntea naționalei Țării Galilor. 

20 de echipe calificate direct

Țara Galilor, Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Spania, Suedia, Polonia, Austria, Franța, Turcia, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda sunt cele 20 de echipe calificate până acum la EURO 2020. Celelalte patru se vor stabili în urma „barajului” din primăvara lui 2020. 

EURO 2020 // DECORAȚIUNI DE CRĂCIUN CU TEMATICĂ SPORTIVĂ ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI: 

Vezi și: 

EURO 2020 // UEFA șochează, în ghidul EURO 2020 despre România: „FC FCSB e Steaua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dogbv
dogbv  •  28 Noiembrie 2019, 16:39

Ce nume mari au nationalele calificate la Euro 2020: Southgate, Deschamps, Mancini, Shevchenko, Low (de 13 ani la nationala Germaniei!!!), Enrique, Giggs.... Si la noi ...veni Ră2! Cel care spargea geamuri in vestiare (la Bistrita in 2006 si Belgrad in 2015) de ciuda ca echipa lui pierdea.... doi olteni trecura Oltul...inapoi trecu Ră2!!! De rasul curcilor!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  28 Noiembrie 2019, 13:16

Reprezentantii tarii gazda (Romania) vor rupe bilete la intrarile principale si vor participa activ in parcarea de afara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează