FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Pintilii și Chiricheș, ieșiți accidentați în meciul cu Muntenegru

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 13:16

Vlad Chiricheș (28 de ani) și Mihai Pintilii (33 de ani) s-au accidentat în partida de la Ploiești cu Muntenegru, scor 0-0, și nu vor juca în Serbia.

  • Naționala continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, acolo unde va 
    avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia.
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

GSP.ro a aflat că fundașul central al lui Napoli a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentelor, iar mijlocașul de la FCSB s-a ales cu o leziune pe coapsa dreaptă.

Ambii au programat astăzi un RMN, dar șansele să poată juca în Serbia sunt zero. Cei doi jucători se află și acum alături de echipă, dar în funcție de rezultatul RMN-ului probabil vor pleca azi din lot.

Citește și: Vine vijelia! 23 de șuturi la poartă și selecționerul Serbiei tot își amenință jucătorii înainte de România: "Atenție că dispăreți!"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  08 Septembrie 2018, 21:32

Pintilii nu-i accidentat!L-a "rugat"Dica pe Contra sa nu-l bage decat o repriza,meciul cu CFR fiind mai important!

wertusi
wertusi  •  08 Septembrie 2018, 20:47
Postat de razar99 pe 08 Septembrie 2018, 19:29

spune-mi 2 mijlocasi tineri care sa il poate inlocui pe pintili.. sau un fundas tanar.. iar stanciu a fost cel mai bun aseara..dc am juca cu al de hagi junior..coman.. man si cicaldau la echipa mare ne-ar calca toti in p[icioare.. nu au experienta nici de meci cu luxemburg

anton il poate inlocui pe Pintilii iar daca nu gasim naturalizam , joaca foarte prost acest jucator de fotbal si se insista cu el , Chiriches la fel, in locul lui pe Moti . Din pacate mentalitatea celor de la FCSB de a-si sabota colegii chiar cu riscul de a pierde meciurile au dus la rezultate dezastruoase, in meciul asta s-a vazut ca Mitrita a fost sabotat , la fel Maxim. Poate ar fi bine sa nu mai fie niciunul convocat de la FCSB

razar99
razar99  •  08 Septembrie 2018, 19:29

spune-mi 2 mijlocasi tineri care sa il poate inlocui pe pintili.. sau un fundas tanar.. iar stanciu a fost cel mai bun aseara..dc am juca cu al de hagi junior..coman.. man si cicaldau la echipa mare ne-ar calca toti in p[icioare.. nu au experienta nici de meci cu luxemburg

Vezi toate comentariile (6)
Comentează