FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21, VINERI, 19:00, PRO X, GSP.RO

EXCLUSIV FCSB își poate pierde vedeta! Reprezentanții unui club din Liga Campionilor vin la meciul naționalei: "Prețul nu e un impediment"

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 21:43

Reprezentanți oficiali ai lui Hoffenheim au ajuns la Cluj și vor fi la meciul naționalei României sub 21 de ani special pentru a-l urmări pe Olimpiu Moruțan, pe care-l monitorizează de mai multă vreme.

Impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, a confirmat informația:

"E adevărat că echipa germană și-a trimis emisari la Cluj. Știu că sunt foarte interesați de jucător. Se așteaptă ca prețul să fie ridicat, dar nu cred că acesta ar putea fi un impediment. Nemților le place foarte mult jucătorul și de aceea au venit să-l mai vadă la un meci foarte important al echipei naționale de tineret".

Nemții de la Hoffenheim evoluează în acest sezon în grupele Ligii Campionilor. Deși sunt la cel mai înalt nivel, ei nu sunt recunoscuți pentru transferurile pe bani mulți. De exemplu, în urmă cu 3 ani îl cumpărau pe Andrej Kramaric de la Leicester cu 11 milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria clubului. În schimb, Hoffenheim vinde foarte bine: Firmino a ajuns la Liverpool pe 40 de milioane de euro.

Gigi Becali, patronul de la FCSB,  speră să obțină pentru tânărul mijlocaș de 19 ani câteva zeci de milioane de euro, declarând în nenumărate rânduri că i-a fixat lui Moruțan o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro.

România U21 joacă vineri, de la ora 19:00, la Cluj, cu Țara Galilor U21 într-un meci ce contează pentru calificarea la EURO 2019. Naționala noastră mai are nevoie de 4 puncte în următoarele două partide.

"Tricolorii" mici se vor muta, apoi, la Ploiești, unde vor disputa ultimul meci al grupei, cu Liechtenstein (16 octombrie), pe "Ilie Oană".

Vezi și:  Dilemă majoră pentru Rădoi » Plusurile și minusurile celor 3 jucători care se luptă pentru un singur post

Iată clasamentul în acest moment:

Mai sunt de jucat partidele Liechtenstein - Portugalia (11 octombrie), România - Țara Galilor (12 octombrie), România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
castaway
castaway  •  12 Octombrie 2018, 11:46

Baiatul , talent are, dar pentru a fi fotbalist la cel mai inalt nivel. este nevoie de mult mai mult ! Daca cineva, inafara lui Gigi, isi imagineaza ca se poate vinde pe zeci de milioane, se insala amarnic. Campionatul Romaniei are o cota de piata scazuta in Europa, iar FCSB este un club mai mult decat modest ,la nivel european. Daca primesc o oferta de 3 milioane, sa zica saru-mana !

106683413108068
Francisc Dascal  •  12 Octombrie 2018, 10:23

Ohhh mister Justin Gafiuc abia are 4-5 meciuri titular si tu il numesti vedeta.Urmatoarele cuvinte nu sunt valabile in fotbalul romanesc nici la clubu.ri,nici la nationala:vedeta,star,valoros.

knuty
knuty  •  12 Octombrie 2018, 10:22

Vedeta??!!!La 1.50m si 45 kg??!!!a facut trei driblinguri contra luiCioinac si Wallace ...si e vedeta ??!!Nu cred ca sunt nemtii atat de prosti ca voi care faceti reclama puscariasului!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează