FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV FRF se împrumută de un milion de euro! De ce este nevoie stringentă de bani la Casa Fotbalului

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul naționalei care a încăput pe mâinile lui Mirel Rădoi. COVID-19 a creat probleme, se pare, și în visteria Federației Române de Fotbal.
Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul naționalei care a încăput pe mâinile lui Mirel Rădoi. COVID-19 a creat probleme, se pare, și în visteria Federației Române de Fotbal.

Articol de - Publicat duminica, 23 august 2020 16:55 / Actualizat duminica, 23 august 2020 18:52

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul naționalei care a încăput pe mâinile lui Mirel Rădoi. COVID-19 a creat probleme, se pare, și în visteria Federației Române de Fotbal. 

Unul dintre oamenii importanți ai forului federal, Gabriel Bodescu, a încercat zilele trecute să obțină un împrumut din partea unui bănci din România, doar că s-a lovit de refuzul instituției bancare.

Sursele Gazetei Sporturilor afirmă că secretarul general al FRF va avea mâine o nouă întâlnire, foarte importantă, cu reprezentanții unei alte bănci puternice la nivel național, BCR, forul prezidat de Răzvan Burleanu dorind să împrumute suma de un milion de euro. Acest cuantum este necesar cheltuielilor din cadrul instituției, dar și acțiunilor primei reprezentative. Mai ales că începând din startul toamnei, tricolorii pornesc la drum atât pentru Liga Națiunilor, cât și pentru barajul important de la Reykjavik, cu Islanda, pentru a obține in extremis biletele pentru Euro 2021. 

Iată programul complet al toamnei naționalei lui Mirel Rădoi, cu un program extrem de încărcat:

  • 4 septembrie: România - Irlanda de Nord (Liga Națiunilor)
  • 7 septembrie: Austria - România (Liga Națiunilor) 
  • 8 octombrie: Islanda - România (baraj Liga Națiunilor pentru EURO 2021)
  • 11 octombrie: Norvegia - România (Liga Națiunilor)
  • 14 octombrie: România - Austria (Liga Națiunilor)
  • 12 noiembrie: Bulgaria sau Ungaria - România (baraj Liga Națiunilor pentru EURO 2021 - dacă trecem de Islanda) 
  • 15 noiembrie: România - Norvegia (Liga Națiunilor) - 18 noiembrie: Irlanda de Nord - România (Liga Națiunilor)

Reacția FRF

Biroul de presă al FRF a oferit o replică: „Informațiile prezentate în titlul și cuprinsul articolului nu sunt reale. Federația Română de Fotbal nu a demarat nicio procedură pentru a obține vreun împrumut. Situația financiară a FRF este stabilă, iar activitatea operațională nu necesită momentan resurse provenite din împrumuturi bancare”.

VIDEO. Florin Prunea, acuzații grave împotriva președintelui FRF

Citește și alte știri despre FRF:

EXCLUSIV Ce se întâmplă la FRF? Încă o demisie la nivel înalt! După Duru, pleacă încă un manager!

Un singur salvat la FRF: protejatul lui Stoichiță! Va fi secundul lui Mutu la „tineret”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1169067889840057
Sofa King  •  24 August 2020, 00:58

Asa deci. Inventam ceva. FRF se duce la banca. Apoi intrebam FRF daca e adevarat. Ei bineinteles ca neaga. Asa se fac stirile. Surse GSP adica idei care vin pe buda.

923028944839172
Ionel Ion  •  23 August 2020, 19:12

parca in mai a primit de la uefa 4,3 mil euro..nu?

cornelconasu
cornelconasu  •  23 August 2020, 19:00

Cu calupurile ale de meciuri din trei în trei zile, cred că va fi daună totală!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează