FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

EXCLUSIV Jucătorii naționalei au cedat! Reacție INCOGNITO pentru GSP: "Contra minte, NU ȘTIAM NIMIC! Nu ne-a zis nimeni! Nici la ședință, nici în pauză, niciodată! Ne facem de râs"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 11:32

Jucătorii naționalei au izbucnit după ce au fost acuzați de selecționerul Cosmin Contra că ar fi știut că trebuie să marcheze cel puțin două goluri cu Muntenegru, partidă încheiată 1-0. 

Discuția GSP din urmă cu câteva minute cu jucătorii României a fost clară!

Concluzia jucătorilor din meciul cu Muntenegru e una singură: Contra a vrut să arunce vina pe cei din teren, nu pe incompetența staff-ului.

Mai mulți fotbaliști au acceptat să vorbească, dar de teamă că vor urma consecințe din partea administrației Burleanu au fost de acord să facă declarații doar dacă li se protejează identitatea. E decizia lor, pe care noi, ca jurnaliști o respectăm. Iată ce spun doi dintre tricolori.

"Contra se spală pe mâini și a aruncat-o pe noi! Ne-am făcut de râs"

Primul jucător contactat de GSP explică:

"Cei de la FRF mint! Pe teren niciun jucător nu știa că trebuie să dăm două goluri ca să rămânem în urna 3. Nu ne-a zis nimeni. Nici la discuțiile individuale, nici la ședință, nici în vestiar, nici în pauză. Nu ne-au zis niciodată! Ne-am mai făcut și de râs bucurându-ne la finalul meciului.... Au încercat să se spele pe mâini și au aruncat-o pe noi. Rușinos că s-a ajuns la o asemenea situație"

Un altul spune că jucătorii nu aveau cum să fie neatenți:

"De ce aruncă vina pe jucători? Normal că nu-și asumă nimeni nimic. Noi nu știam că trebuie să mai dăm un gol. Manea și Deac nu cred că sunt idioți să spună că nu știau asta, dacă cineva ar fi vorbit cu ei. Selecționerul spunea că s-a vorbit în mai multe rânduri despre asta... Nimeni pe teren nu știa că trebuie să mai dăm un gol... Dacă se vorbea de mai multe ori despre asta, nu cred că atâția jucători eram neatenți și nu pricepeam ce ne zic ei".

De unde a pornit totul? Contra: "Sunați toți jucătorii și întrebați-i"

Pus la colț pentru lipsa unui forcing în finalul meciului cu Muntenegru, Contra a fost acuzat de presă că nu știa că România avea nevoie de cel puțin două goluri ca să rămână în urna a treia valorică.

"Sunați toți jucătorii și întrebați-i dacă se știa că trebuie să batem la două goluri sau că celelalte rezultate trebuie să fie în favoarea noastră. Ce să le fac la jucători dacă nu au fost atenți?", a urlat selecționerul în dialog cu Radu Naum.

Manea și Deac, imediat după meci: "Habar nu aveam"

Primii jucători care au dezvăluit bezna oficialilor FRF au fost, fără să vrea, imediat după meci, fundașul Cristi Manea ("Noi nu am ştiut că mai avem nevoie de un gol") și mijlocașul Ciprian Deac ("Dintre cei care am jucat, care am fost pe teren, nu cred că ştia nimeni că mai avem nevoie de încă un gol").

Foto: Cristi Preda +8 FOTO

"Noi suntem distrugători, noi nu vrem să construim ceva. Adică echipa noastră nu a avut rezultate în 2018? Astea au fost rezultatele, a fost o grupă de 3 care ne-a dezavantajat total pentru că nu s-au luat rezultatele cu ultima clasată"
Cosmin Contra, antrenorul echipei naționale

"E o competiție ciudată. Nu pierzi niciun meci, ai 12 puncte, dar pici în urna a 4-a. O tâmpenie"
Cristian Săpunaru, fundaș echipa națională

Vezi și: Federația Română de Amatori » 3 dovezi CLARE că FRF a fost total pe lângă: nu a avut habar de calculele pentru urna a 3-a

"Ce mare competiție e asta?" FRF a "masacrat" Liga Națiunilor cu o serie de declarații halucinante » Ce au spus Stoichiță și Burleanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
171864063754387
Gabriel Zoro  •  23 Noiembrie 2018, 09:40

LA 2-1 SERBIA ERA PE PRIMUL LOC,OARE JUCATORII NU ȘTIAU SAU NU LE-A ZIS NIMENI DE AU MAI DAT DOUĂ SAU POATE S-AU "DEREGLAT".OARE DACĂ PRIMEAU PENALTY AI NOSTRI ,RATAU NEȘTIIND CĂ NE TREBUIE 2 GOLURI?

bazileon
bazileon  •  23 Noiembrie 2018, 06:25
Postat de omidiu pe 22 Noiembrie 2018, 14:13

E posibil ca dl. Contra sa vorbeasca in continuare in spaniola in vestiar. Asa s-a ajuns la retrogradare. De acolo au aparut problemele si la Dinamo si ma tem ca tot la retrogradare se ajunge.

Sa zicem c-ar fi asa; de ce te temi? EU ma tem ca iti faci spaima ca calu'..., you know.

853246084756615
Marcel Popa  •  22 Noiembrie 2018, 23:50

Hai sa facem din tantar armasar.Baietii nu au mai dat al doilea gol ca nu au mai putut.GSP pe zi ce trece te strici tot mai tare,am ajuns de nu te mai citesc. Si presa sportiva sa dus.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează