FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Lotul pentru EURO 2016! S-a aflat și numele ultimului jucător care nu va merge în Franţa!

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2016 17:37

Andrei Ivan, Ioan Hora, Alin Toșca și Adrian Ropotan nu vor fi sigur în lotul pentru EURO 2016. Dacă până acum era o dilemă în privința celui de-al 5-lea fotbalist care nu va face parte din lot, în ultimele ore toate informațiile duc către un singur nume.

UPDATE

Sursele GSP.ro susțin că jucătorii știu deja că Alexandru Maxim va fi lăsat acasă de Iordănescu, în locul său fiind preferat Alex Chipciu.

Deși aseară susținea că nu își permite să lase acasă unul dintre jucătorii care au greșit în meciul cu Ucraina, situația se pare că stă cu totul diferit în cazul lui Maxim.

Mijlocașul lui Stuttgart nu are meciuri în picioare, nu are ritm de joc, așa cum chiar selecționerul s-a plâns, lucru care l-a adus în pole-position pentru EURO pe Alex Chipciu.

Fotbalistul Stelei are relațiile de joc mai bine legate cu mulți fotbaliști, este polivalent și în plus a jucat constant la echipa de club.

Lotul României pentru EURO:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo), 

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua București), Nicolae Stanciu (FC Steaua București), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra)

EURO 2016 se va desfășura între 10 iunie și 11 iulie. România este în Grupa A, cu Franța, Elveția și Albania, și va juca în meciul de deschidere, pe 10 iunie, cu Franța.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (115)
201655076894987
Wolf Lupul Siguratuc  •  07 Iunie 2016, 18:42

Chiriches... Nu este om jucãtor de banderolã de cãpitan al naționalei. Iordãnescu face o greșealã imensã... Dece ? Sã fim corecți nu a avut și nu v-a avea valoarea lui Raț niciodatã... Iordãnrscu o sã disparã dupã euro... la fel cum a venit.... Adicã politic !!!

dan_popa_23
dan_popa_23  •  05 Iunie 2016, 22:44

Ianis Hagi ar fi trebuit inclus in lot.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Mai 2016, 17:14

Ca ramane sau nu Maxim sau chipciu e tot un drac ! Problema nr.1 este mentinerea si titularizarea lui Chiriches si colac peste pupăza i-a mai pus si banderola de capitan pe mana !!!! Cui ?! Unui jucator care a fost trecut pe linie moarta de doua echipe, si care a jucat....CINCI meciuri intr-un sezon la Napoli !!!!!! In afara celor din lot , in campionatul romanesc sunt cel putin 4 jucatori mai buni decat el ! Pana si Ciuca de la Iasi e peste chiripes !

Vezi toate comentariile (115)
Comentează
Close