FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Răzvan Burleanu a făcut un transfer de ultimă oră » Un colonel a venit să facă legea la FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 11:21

Oficialii FRF au decis să regimenteze în structurile Federației un fost colonel, care în urmă cu patru ani a fost șeful numărul 1 al Jandarmeriei București!

Numele său este Viorel Dăscălu, cel care a devenit directorul departamentului de Ordine și Siguranță din cadrul FRF! Venirea lui Dascălu nu a însemnat despărțirea de fostul director Sorin Cojocaru, cel care a rămas și acum în Federație și se ocupă și el tot de securitate.

"Dascălu a venit la Federație de ceva vreme și se implică serios în structurile de securitate ale Federației. Participă la toate meciurile echipei naționale, la comandamentele de securitate și răspunde pentru tot ceea ce se întâmplă pe stadioane la meciurile primei reprezentative.

Merge în deplasări, întocmește documentația despre probleme de securitate și oferă sfaturi importante conducerii FRF în toate deciziile luate care au legătură cu aceste structuri. S-a implicat serios inclusiv în problemele de după meciul România - Polonia și l-a sfătuit pe Burleanu că FRF poate cere daune în civil ultrașilor care au creat probleme la meciul de pe Arena Națională", spun sursele GSP.ro.

În ianuarie 2013, colonelul Viorel Dascălu a fost împuternicit de Ministrul Afacerilor Interne de la aceea vreme Radu Stroe să preia conducerea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, el înlocuindu-l pe fostul şef al acestei direcţii, generalul Eugen Meran care a fost demis.

Lui Meran i s-a reproşat modul defectuos în care a condus operaţiunile după protestele din București din 2012. Cât timp a fost șeful Jandarmeriei, Dascălu a primit diploma "In Honoris" din partea fostului primar al Bucureștiului, Sorin Oprescu, alături de mai multe nume din structurile de securitate din Capitală.

"Nu a ieșit niciodată în față și a preferat să fie un om retras, dar să participe activ la toate evenimentele importante în care a fost implicat. E un plus pentru Federație pentru că știe foarte bine fenomenul și are legături foarte multe în actuala administrație", continuă sursele.

A existat precedentul! Și Liga lui Mitică a avut un general!

Pe vremea lui Dumitru Dragomir, când acesta era președinte LPF, un alt fost șef al Jandarmeriei București a lucrat în structurile Ligii.

Este vorba de general locotenentul Olimpiodor Antonescu, inspectorul general al Jandarmeriei Române!

Acesta a fost angajat de Dragomir la Ligă și era responsabil pentru omologarea arenelor din Liga 1, dar după ce Gino Iorgulescu a câștigat alegerile, Antonescu a demisionat.

Mai mult, în 2013, Instanţa Supremă a decis condamnarea acestuia la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Angajări ilegale în Ministerul Afacerilor Interne". După ce-a demisionat de la Ligă a mai lucrat o scurtă perioadă la FC Voluntari tot cu Dumitru Dragomir.

646x404

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
indolentu
indolentu  •  20 Aprilie 2017, 21:37
Postat de alexbibirica1 pe 20 Aprilie 2017, 21:26

burleanu politicianul :)

te risti in vara asta sa dai bacu?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Aprilie 2017, 21:26

burleanu politicianul :)

zarqa
zarqa  •  20 Aprilie 2017, 21:00
Postat de Neculaescu Mircea pe 20 Aprilie 2017, 15:01

cand dispare burleanu se rezolva fotbalulu in Romania.

Când dispare R.Burleanu va (re)veni Mitică Corleone , sau unul dintre finii lui. Sunt mai bine de zece luni de când Mircea Sandu &Mitică Corleone au pornit campania dură împotriva actualei conduceri. O fac prin ”lătrătorii” de serviciu Marian Olaianos, Ovidiu Ioanițoaia, Florin Prunea, vreo doi de la Sport TotalFM,etc. În perioada când ”acordau” titlul de campioană a Ligii I la cine dădea mai mult era bine !!! Când se promova din L2 la interesele celor doi era bine ? Când s-au desființat ”centrele de copii și juniori” (cică din lipsă de fonduri) a fost bine ? Se întâmpla începînd cu 2008. Începînd cu anul 2005 , UEFA trimitea FRF câte 1 200 ooo de euro/an pentru dezvoltarea infrastructurii fotbalului la copii și juniori. Nu a ajuns măcar un euro la cluburi. UEFA a trimis anual câte 22 mil euro Ligii Profesioniste (M.Dragomir) pentru ajutorarea cluburilor. Banii se împărțeau (după merit !!! ) celor din staff-ul Ligii. Este de vină Burleanu&co ??? Nu sunt fan Burleanu dar trebuie să știm că actuala conducere a înființat 4 (patru) centre de pregătire, în țară, gen ”Luceafărul” Buc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează