FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

UPDATE EXCLUSIV Situație explozivă la naționala U21! Jucătorii au răbufnit și contestă FRF » Dezvăluiri sub protecția anonimatului: „E lipsă de respect!” » Reacția Federației

FRF nu le-a plătit jucătorilor lui Mirel Rădoi prima pentru calificarea la European
FRF nu le-a plătit jucătorilor lui Mirel Rădoi prima pentru calificarea la European

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2019 11:53

Cu 5 luni înainte de startul Campionatului European de tineret, unde România s-a calificat după 20 de ani de așteptare, situația din interiorul naționalei U21  e una explozivă!

Concret, jucătorilor nu li s-ar fi plătit nici până acum prima pentru calificarea la Campionatul European, deși promisiunea venită dinspre Federație a fost că acest lucru se va întâmpla până la finalul lui 2018. 

update 12:30

Biroul de Presă al Federației Române a oferit un răspuns după dezvăluirile apărute în această dimineață pe GSP.ro:

„În urma solicitării dumneavoastră, Federația Română de Fotbal face următoarele precizări:

Primele de calificare s-au plătit, urmează ca banii să intre în conturile fiecăruia. A fost urmată o procedură internă. Aprobarea acestei prime a fost făcută în ședința Comitetului Executiv din data de 28 ianuarie 2019, plata acesteia nu avea cum să fie efectuată anterior.

Premierea a fost făcută în funcție de contribuția fiecărui jucător (numărul de minute).

Precizăm că UEFA nu premiază calificarea la acest turneu final. Suma alocată pentru premierea jucătorilor nu a fost oferită de forul de la Nyon. UEFA oferă o sumă de bani pentru a se achita costurile cu participarea la Campionatul European.” Răspuns FRF

Știrea inițială

Fotbaliștii selecționatei lui Mirel Rădoi sunt extrem de nemulțumiți, iar unul dintre ei a răbufnit, sub protecția anonimatului, pentru GSP.ro:

Ne tot amână de la o săptămână la cealaltă fără nicio explicație. E lipsă de respect față de noi! Și nu vrem să ne gândim la faptul că Federația așteaptă turneul final, iar în funcție de rezultatele de acolo eventual nici să nu ne mai plătească vreun ban”, a spus acesta.

De asemenea, mai mulți jucători au punctat pentru GSP.ro că până azi-dimineață nu au încasat niciun ban. 

Jucătorii nu știu ce sumă trebuie să primească

Tensiunile din vestiar sunt unele mari, jucătorii sunt foarte nemulțumiți și încearcă să fie în permanent contact cu Federația, care îi ține însă în stand-by.

Mai mult, fotbaliștii nici măcar nu știu ce primă urmează să încaseze individual! Suma totală promisă de Federație la nivel de lot este de 200.000 de euro, dar, deocamdată, repartiția sumei nu ar fi fost făcută de federali! 

Vezi și: VIDEO FRF a anunțat azi numele primului sponsor exclusiv al naționalei U21: „Știm ce înseamnă performanța!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  09 Martie 2019, 02:01

"Primele de calificare s-au plătit, urmează ca banii să intre în conturile fiecăruia." Deci, banii au plecat, dar sunt pe drum pe internet, dureaza zile, saptamani pana cand ajung in cont, in functie de viteza internetului. Vorba lui Celentano, ba' ej' nebun?

pain89
pain89  •  08 Martie 2019, 19:21
Postat de dumitru82drugan pe 08 Martie 2019, 17:56

La ce te astepti de la un *** ca Radoi care a luat problema aceasta pe seama sa prin anunt public.El acum cantareste plicurile de la cluburile care au interes ptr convocari sa vanda nulitatile cumparate pe bani multi sau impinsi de impresari.El nu a auzit de InStat sistem care il contrazice la jucatorii lui preferati

lotul a fost mai mereu acelasi nu mai baga strambe ca tineretu ca lot sta bine nu vad pe nimeni convocat aiurea, pe cine vrei sa convoace pe andrei cristea sau pe teixeira? instat-ul e o porcarie ca nu sunt cifrele celor mai buni jucatori din lume nu arata cum ar trebui sa arate asa ca lasa instat-ul ala si uitate la meciuri nu pe grafice

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  08 Martie 2019, 17:56

La ce te astepti de la un *** ca Radoi care a luat problema aceasta pe seama sa prin anunt public.El acum cantareste plicurile de la cluburile care au interes ptr convocari sa vanda nulitatile cumparate pe bani multi sau impinsi de impresari.El nu a auzit de InStat sistem care il contrazice la jucatorii lui preferati

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează