FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Spaniolul adus de Contra la "națională" anunță un posibil transfer din Liga 1: "Poate ajunge la Bilbao"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 00:17

Javi Reyes, 47 de ani, noul preparator fizic al naționalei, descrie în Gazeta Sporturilor de joi cum i-a găsit pe ”tricolori” după mandatul lui Daum, detaliază colaborarea cu Contra și analizează situația individuală a câtorva dintre jucători. 

Reyes explică în interviu și de ce crede că fundașul stânga al Viitorului, Cristi Ganea (25 de ani), are șanse reale să ajungă la Athletic Bilbao: 

"Da. Am primit un telefon de la o persoană, dar nu din interiorul clubului. Am în continuare relații bune cu Bilbao și probabil că mă vor suna și ei dacă vor aprecia că au nevoie de o părere de la mine despre Cristian. Nu știu dacă se face transferul. Am înțeles doar că Ganea a locuit o perioadă cu familia în Țara Bascilor. Cred însă că el e pregătit să facă acest pas. De la Asier del Horno încoace, Bilbao nu prea a avut multe opțiuni pe postul de fundaș stânga, probabil e aceeași problemă și acum".

Citește în Gazeta de joi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) ce crede Reyes despre șansele României de a ajunge la Euro 2020 și cum l-a surprins pe spaniol o afirmație a fostului dinamovist Albin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  30 Noiembrie 2017, 09:45

ASTA E NATIONALA ROMANIEI ....!!!!! ASTA E TAGETUL ACOLO ....!!!! SA-LIMBOGATEASCA PE GIGI SI PE PRODANK IAR HAGI NU TREBUIE LASAT SA FALIMENTEZE ....!!!! GANEA ASTA NU ARE VALOARE NICI DE VIITORUL .....!!!!! CE SA CAUTE LA BILBAO ??????? SA SE FACA DE RAS CA TOSCA ???????

mioriticul
mioriticul  •  30 Noiembrie 2017, 08:32
Postat de Andrei Atu pe 30 Noiembrie 2017, 01:00

Mda... schimba politica transferurilor Bilbao pentru Ganea :))) ... desi au o portita prin care specifica faptul ca pot trasfera jucatori care au facut junioratul in tara bascilor din 1912 pana astazi au transferat doar jucatori cu sange basc ...

Da, dar politica asta se aplica numai la jucatori. La vinzatori de tarabe, greenkeeperi, facility staff etc. se fac si exceptii.

10155516945835489
Andrei Atu  •  30 Noiembrie 2017, 01:00

Mda... schimba politica transferurilor Bilbao pentru Ganea :))) ... desi au o portita prin care specifica faptul ca pot trasfera jucatori care au facut junioratul in tara bascilor din 1912 pana astazi au transferat doar jucatori cu sange basc ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează