FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Îi trădează pe Gică Hagi și Gică Popescu? Ilie Dumitrescu vrea să lucreze cu Răzvan Burleanu: „Îmi doresc asta! Vreau un post în care să ajut Federația”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 19:15

Ilie Dumitrescu (50 de ani), în prezent analist sportiv și om de afaceri, e dispus să renunțe la tot pentru a lucra alături de Răzvan Burleanu la Federația Română de Fotbal!

Declarația fostului atacant a fost făcută în exclusivitate la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", difuzată pe GSP.ro în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

„La un moment dat o să lucrez în cadrul Federației! Da, chiar îmi doresc să lucrez în cadrul Federației! La un moment dat voi lucra acolo. Cu orice conducere! Angajează declarația mea, dar eu chiar mi-aș dori! Vreau un post în care să ajut Federația. Sunt foarte multe posturi p-acolo doar așa.

Mi s-a propus când au preluat ei conducerea Federației. (n.r. Răzvan Burleanu). Se întâmplase ce se întâmplase cu Popescu și am suferit foarte mult... Burleanu mi-a propus, dar nu puteam să schimb tricoul. Era prea repede să fac chestia asta. Eram în tabăra lui Popescu, nu puteam. La Lupescu n-am participat, l-am susținut din exterior cu tot sufletul, dar...”, a spus Dumitrescu în exclusivitate.

6 jucătoridin Generația de Aur au avut sau au încă relații extrem de tensionate cu actuala FRF: Prunea, Prodan, Lupescu, Gică Popescu, Hagi și Răducioiu

1 fotbalistdin Generația de Aur lucrează acum în cadrul FRF, Miodrag Belodedici, pe care administrația Burleanu l-a găsit în Casa Fotbalului în 2014

Hagi și Popescu, conflict deschis cu Burleanu

Gică Popescu a mărturisit că se simte „dat la o parte de actuala FRF, care are ceva cu Generația de Aur, însă oamenii ne au încă în memorie și ne vor păstra multe vreme acolo, indiferent de acțiunile celor din Federație”. ”Generația de Aur e eliminată, e scoasă din horă, din fotbalul românesc!”, adăuga Gică Hagi, după ce FRF nu l-a invitat la tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020, eveniment organizat la București.

În trecut, Ilie Dumitrescu a fost susținătorul lui Gheorghe Popescu la alegerile pentru postul de președinte al FRF în 2014, dar cu o zi înainte de scrutin a „Baciul” a fost arestat în „Dosarul Transferurilor”. Apoi l-a susținut pe fostul său coleg de echipa națională, Ionuț Lupescu.

Răzvan Burleanu a câştigat, pe 18 aprilie 2018, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu. Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot. La Adunarea Generală au votat 254 de membri.

Gică Popescu: "În 2005 dacă făceam compromisuri eram președintele FRF fără să mă doară capul! M-am dus cu cămașa deschisă în fața gloanțelor?"

Citește și:

EXCLUSIV Gică Popescu și Anghel Iordănescu au făcut pace! Ce spune fostul fundaș: „L-am iertat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
major
major  •  22 Februarie 2020, 06:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  21 Februarie 2020, 22:02
Postat de magic4ever pe 21 Februarie 2020, 20:00

FRF nu are nevoie de marele analist Iliuta care ii lauda lui Becali perlele ruginite Man,Morutan,Tanase si Coman...

FRF nu are nevoie... dar gg da... pai cum pot fi lustruite mai repede?

persanu
persanu  •  21 Februarie 2020, 21:11

Cata nonsalanta la un om considerat candva o comoara nationala , fara ironie spun asta , dar dupa ce a intrat in hora cu verii Becali a pierdut mult din notorietate din toate punctele de vedere. Iar acum sa vina sa spuna ca daca vroia el in 2005 ajungea la FRF daca facea niste compromisuri ... Pai mai baciule , felicitari ca nu ai acceptat atunci , dar totusi daca erai om le expuneai public atunci si daca era cazul le puneai si pe masa procurorilor... Dar deh , defapt oamenii din cercurile in care te-ai invartit procedeaza astfel ... INFRACTORII au vrut FEDERATIA. :))) Oameni priceputi la fotbal auzi ... Pai a-ti bagat in faliment echipele de traditie , unii altii ... iar dupaia a-ti pus umarul la echipele de primarii ... SUNTETI MARI RAU DE TOT BA ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează