FOTBAL  »  NATIONALA  »  REZULTATE

O săptămână-dezastru! „Naționalele” noastre au jucat 9 meciuri la toate categoriile de vârstă, iar bilanțul este șocant

În ultimele zile, naționalele României de fotbal au disputat 9 partide, de la U17 până la seniori, în care n-au reușit nicio victorie! / foto: Raed Krishan +32   FOTO
În ultimele zile, naționalele României de fotbal au disputat 9 partide, de la U17 până la seniori, în care n-au reușit nicio victorie! / foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 21:35 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 09:15

În ultimele zile, naționalele României de fotbal au disputat 9 partide, de la U17 până la seniori, în care n-au reușit nicio victorie!

La Helsinki, delegația federalilor care au însoțit naționala a fost aproape la fel de numeroasă ca lotul. N-au venit doar șefii de la Casa Fotbalului, ci și, ca de obicei, membrii Comitetului Executiv

Edi schimbă jumătate de echipă pentru meciul cu Bosnia! » Cum va arăta primul „11”
ROMÂNIA - BOSNIA
Edi schimbă jumătate de echipă pentru meciul cu Bosnia! » Cum va arăta primul „11”

România nu bate pe nimeni, nicăieri

Diurne, cazare lux, o excursie frumoasă într-una dintre cele mai interesante capitale ale continentului. O belfereală care ar părea firească dacă situația echipelor naționale n-ar fi dramatică

La unele loturi s-au schimbat antrenorii, Alexandru Pelici (U19), Daniel Pancu (U20) și Emil Săndoi (U21) adăugându-se celor mai vechi, Daniel Mogoșanu (U18) și Ion Marin (U17). Au apărut idei și strategii noi, au fost convocați și câțiva jucători în premieră, doar rezultatele nu se schimbă.

Naționalele României, nicio victorie, 6 înfrângeri și 3 remize în 5 zile!

În intervalul 21-25 septembrie, 6 echipe naționale, de la U17 până la cea de seniori, au disputat 9 partide. Unele cu caracter amical, chiar dacă echipa U18 a participat la Turneul celor 4 Națiuni, iar cea U17 la Syrenka Cup. Pe 26 octombrie, încep preliminariile de calificare la Euro 2023 pentru U17.

Doar la U19 elevii lui Alexandru Pelici sunt angrenați în grupa de calificare la turneul de Elită pentru Euro 2023. Iar seniorii conduși de Edi Iordănescu au evoluat în Liga Națiunilor, o competiție ce poate duce spre un loc la barajul pentru Euro 2024. 

Bilanțul general bate spre negru pământiu: 6 înfrângeri și 3 remize. Niciun succes și un golaveraj de minus 10, 5 goluri marcate și 15 primite. 

Partidele disputate de echipa națională în săptămâna precedentă

Luni, România U20 întâlnește Germania U20

Pe lângă naționala mare, care joacă luni seara ultimul meci din Liga Națiunilor, cu Bosnia-Herțegovina, pe arena din Giulești, alte trei reprezentative mai dispută alte partide

Luni, la Arad, pe „Francisc Neuman”, echipa lui Daniel Pancu va da piept cu Germania. Marți, „tineretul” condus de Emil Săndoi va întâlni echipa similară a Țărilor de Jos, pe Cluj Arena. Și echipa U19 mai are de bifat, tot marți, la Voluntari, întâlnirea cu Austria, în Turneul de calificare la Elită.

VIDEO Cum explică Alexandru Pelici rezultatele modeste ale naționalei U19: „Îmi pare rău că nu am avut un dram de șansă în plus”

Citește și alte știri despre naționalele României:

EXCLUSIV Edi schimbă jumătate de echipă pentru meciul cu Bosnia! » Cum va arăta primul „11”

UPDATE Sold-out pe Giulești la România - Bosnia

România U19 e fără gol marcat în calificări, dar Alexandru Pelici rămâne încrezător: „Suntem una dintre echipele care merită să meargă mai departe”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
Emil_D
Emil_D  •  26 Septembrie 2022, 11:07

Cel mai probabil deseara vom asista la o victiorie a tricolorilor pe fondul folosirii rezervelor de echipa Bosniei care are asigurat locul 1. Sa vezi apoi daca reusim sa depasim Finlanda ce bucurie, promisiuni, ce prime vor lua unii)). Si uite asa peste 2-4 ani vom fi aceasi situatie si vom spune, wow ce gol frumos a dat x si am avut si o bara, dar am avut iar ghinion! Fratilor la ce grupa am avut trebuia sa o castigam, daca am fi fost in locul Ungariei nu marcam nici un gol.

19sevilla86
19sevilla86  •  26 Septembrie 2022, 10:33

Încă o confirmare ca echipa dancu-burleanu și alți vulcanizatori a reușit sa fie mult mai nociva decât huliții nasu-Corleone și au distrus definitiv fotbalul românesc! Politrucii smenari au reușit ceea ce șmecherii praduitori nu obținuseră, aducă ruina totala definitiva, prabusirea de pe harta fotbalului!

concret
concret  •  26 Septembrie 2022, 09:52
Postat de propaganda pe 26 Septembrie 2022, 01:40

Cu toate astea avem fotbal. Potential ceva avem, dar trebuie lucrat pe 2 fronturi! 1 sa avem oameni meritocratici in fotbal, 2 sa legam fotbalul de sportul scolar si sportul scolar sa devina unul de performana. Asa ca in Spania. Pe vremea mea la scoala se facea "gimnastica"! Burleanu plateste EXPERTIZE si RECOMANDARI din Olanda, dar de fapt isi trage probabil procent.

Pe ce te bazezi cand spui ca avem fotbal? Sau ne trezim vorbind doar asa, ca nu avem ce face? Nu, nu avem fotbal, ne-o luam de la tari cat 2-3 judete si suntem o societate esuata, in care se promoveaza numai incultura si prostia, in care totul e decis de partidele de la putere, inclusiv femeile de serviciu de la FRF!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează