FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // Adrian Porumboiu, verdict la GSP Live în cea mai controversată fază a primei reprize + pe cine a remarcat

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 20:02

Adrian Porumboiu, 69 de ani, fost arbitru și om de fotbal, a comentat la GSP Live faza la care Ionuț Nedelcearu a faultat un adversar din poziție de ultim apărător. Scorul final în Feroe - România a fost 0-3 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).

Nedelcearu a primit cartonaș galben în minutul 18, iar Porumboiu consideră că decizia luată de arbitrul azer Aliyar Aghayev a fost una corectă.  

Nedelcearu a faultat în poziție de ultim apărător, dar jucătorul feroez nu mai controla mingea. Există o distanță. Faultul e evident, dar nu putea fi o situație clară de a înscrie, după părerea mea. Cred că a fost luată decizia corectă”, a mărturisit Porumboiu. 

„Meci subțirel”

Fostul finanțator al celor de la FC Vaslui e, per total, dezamăgit de prestația echipei noastre din prima repriză: „Meciul a fost subțirel. O notă în plus pentru Nicolae Stanciu, dar și pentru Ciprian Tătărușanu. Aștept mai mult de la Hagi, de la Florinel Coman, nici Pușcaș și Andone nu prea produc faze”. 

CLASAMENTUL GRUPEI F

FEROE - ROMÂNIA // Adrian Porumboiu, verdict la GSP Live în cea mai controversată fază a primei reprize + pe cine a remarcat

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

+3 FOTO

  • foto: frf.ro și Sverri Egholm / portal.fo

Urmărește AICI toate detaliile de la partida Feroe - România!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  12 Octombrie 2019, 23:21

Nu mai avea control asupra mingii, dar îi erau de ajuns două fulee ca s-o preia. Așa că: roșu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează