FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // Cosmin Contra, după ce i-a dat numărul 10 lui Ianis Hagi: „Prea mare tam-tam! Puține echipe mai fac asta în ziua de azi”

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 19:01

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale, a vorbit la conferința de astăzi despre Ianis Hagi, 20 de ani, cel care a primit numărul 10 înaintea confruntărilor cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020. 

  • Marius Mărgărit, reporterul special al Gazetei Sporturilor, este în Feroe, de unde oferă cele mai noi informații despre echipa României;
  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

Se face prea mare tam-tam asupra numărului 10, din punctul meu de vedere. În ziua de azi, prea puține echipe folosesc jucători cu numărul 10 în echipele de start.

Sper ca acest număr să fie cu noroc pentru Ianis. El are talent, cred că a făcut pași importanți în carieră. A plecat devreme în străinătate, n-a avut șanse să joace, dar s-a întors, a jucat bine și acum joacă bine și la Genk”, a spus Contra.

📽 Cosmin Contra şi Ciprian Tătăruşanu vorbesc înaintea partidei cu Insulele Feroe, de mâine seară, ora 19:00, în direct la PRO TV şi Radio România Actualități Liveblog FORZA TRICOLORII 👉 bit.ly/ROU_oct #HaiRomania🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Vineri, 11 octombrie 2019

Ianis Hagi, favoritul tuturor

Întreaga lume a fotbalului s-a coalizat ultimele zile în jurul unul scop comun: Ianis Hagi, „decarul” naționalei. Într-un sondaj pe site-ul GSP.ro, fanii l-au ales într-o proporție covârșitoare pe Hagi Jr drept „decarul” favorit. Peste 44% dintre votanți sunt de acord cu decizia luată de Cosmin Contra. 

FEROE - ROMÂNIA // Cosmin Contra, după ce i-a dat numărul 10 lui Ianis Hagi: „Prea mare tam-tam! Puține echipe mai fac asta în ziua de azi”

Nu doar fanii au vrut această schimbare. Oameni importanți din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică, Adrian Mutu și Gabi Balint, au susținut că Ianis merită tricoul cu numărul 10.

Cel care a pornit dezbaterea a fost chiar Gică Hagi, care s-a declarat deranjat de situația „decarului” de la lot.

Clasamentul grupei F

FEROE - ROMÂNIA // Cosmin Contra, după ce i-a dat numărul 10 lui Ianis Hagi: „Prea mare tam-tam! Puține echipe mai fac asta în ziua de azi”

PROGRAMUL ROMÂNIEI 

12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00) 
15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45) 
15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45) 
18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Cosmin Contra se teme de feroezi și de gazonul sintetic: „Experiența nu ne dă motive să fim liniștiți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
valii_sv
valii_sv  •  12 Octombrie 2019, 11:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Octombrie 2019, 11:33
Postat de marcelclujnapoca pe 12 Octombrie 2019, 10:13

E cea mai buna decizie de cand a ajuns la Nationala Contra ! pai cum sa ti+l ia Real Madrid sau Barcelona pe Ianis Hagi daca nu e recunoscut de catre Romani ! Acum a luat locul potrivit chiar daca va mai sta pe banca ...cand va intra ca Balint pe vremuri sau ca Hagi -Tatal , sa se simta ca intra numarul 10 ! Felicitari Contra ! Bafta Hagi !

Hagi e cel mai bun si va fi si mai bun ca MEssi !

darth_2345
darth_2345  •  12 Octombrie 2019, 11:25

Câtă zarvă pe aici pentru un amărât de meci cu Feroe! Oricum naționala e praf, mai contează tricourile sau chiloții!?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează