FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO „Cosmin Contra” a prezentat noul jucător al naționalei: „Evoluează în Liga 1 de Hochei” + „Va fi o deplasare grea, Feroe e o țară care nu știi unde e” :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 17:21

Ionuț Rusu, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, a realizat un nou videoclip în care-l parodiază pe Cosmin Contra (43 de ani), selecționerul echipei naționale.

Primul clip în care Ionuț l-a interpretat pe Contra a avut un real succes pe YouTube, platforma unde DJ-ul Kiss FM își desfășoară activitatea de mai bine de 3 ani, și a făcut 212.274 de vizualizări.

De data aceasta, Rusu a apelat și la colegul său de la radio, Andrei Ciobanu, acesta interpretând personajul unui nou jucător din lotul echipei naționale.

„Contra” și-a început discursul în limba spaniolă, dar a fost repede întrerupt de „reporterul” prezent la conferința de presă.

„Voiam să vă arăt că eu știu spaniolă și voi nu. În principiu, am convocat aceiași jucători de insucces cu care îmi doresc să avem succes, rezervele de afară.

El (n.r. noul jucător) joacă la HC Miercurea Ciuc, în Liga 1 de Hochei. M-ați întrebat de surprize, nu? Surpriză! Era singurul care avea meciuri în picioare și care a jucat titular în ultima perioadă, plus că are și un joc foarte bun de cap, pentru că a luat multe pucuri în frunte. Mai sunt unii jucători care râd de Andrei pentru că vine uneori încălțat cu patine.

Va fi o deplasare foarte grea, pentru că Feroe e o țară care nu știi unde e, ne-am rătăcit foarte des în drum spre ei. Cu Norvegia avem șanse 70% să câștigăm dacă adversarii nu se prezintă la meci”, au fost câteva dintre cele mai amuzante replici ale lui Ionuț.

De asemenea, și „noul «tricolor»” a luat cuvântul: „Eram într-o seară alături de colegii de echipă în Alpi, iar la un moment dat a venit scrisoarea de «convocație» și erau acolo multe rânduri și litere. M-a și enervat. M-am dus la colegii mei să le zic și eu că am fost convocat. «Am adoptat» câțiva dintre jucători, ăia mai mari se iau de mine, dar mister intervine oricum”.

CLASAMENTUL GRUPEI F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

Contra stă sigur până la ultimul meci! Detaliul care-l păstrează pe banca României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  12 Octombrie 2019, 18:29

Foarte tare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează