FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO EXCLUSIV Ce mesaje i-au transmis Piscitelli și Puljic căpitanului Dan Nistor, înaintea meciului din Feroe

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 21:14

Dan Nistor ar putea juca din nou pentru România, la 6 ani de la debutul său la prima reprezentativă. Mijlocașul de 31 de ani e în lotul lui Contra pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020. 

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

Colegii săi de la Dinamo abia așteaptă să-l vadă pe căpitanul „câinilor” în acțiune. Azi, după amicalul contra Concordiei Chiajna, câștigat cu 2-1, portarul italian Ricardo Piscitelli și fundașul croat Ante Puljic au ținut să-i transmită mesaje de încurajare lui Nistor.

„Vreau să îi urez mult succes prietenului meu Dan. Sper că vor câștiga” , a spus Piscitelli, completat de Puljic: „Sper să joace bine, îi urez tot ce e mai bun pentru mâine. Să își arate calitățile, așa cum face întotdeauna. Nistor e într-o formă bună în ultimele luni, deci sper că va continua la fel și la echipa națională”.

1 meciare Nistor în tricoul primei reprezentative, în 2013, 4-0 cu Trinidad Tobago

CLASAMENTUL GRUPEI F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

VIDEO Dan Nistor, primul interviu după ce a revenit la națională: „Nimeni nu-mi dădea șanse având în vedere trecutul meu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spartcapus
spartcapus  •  11 Octombrie 2019, 23:42

Daca-l baga Guriţă, da nu cred!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează