FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECIURI AMICALE

Florescu le răspunde contestatarilor: ”La naţională sînt convocaţi doar jucători cu valoare”

George Florescu
George Florescu

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 24 mai 2012 14:19

Gicu Grozav şi George Florescu, doi dintre jucătorii convocaţi la echipa naţională pentru meciurile amicale cu Elveţia (30 mai, 21:15) şi Austria (5 iunie, 21:30), au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre cele două partide. 

”Mă bucur că am primit această convocare, sper să şi rămîn. Poate că selecţionerului i-a plăcut că am avut un parcurs constant. Trebuie să jucăm cu ambiţie şi determinare, să nu ne gîndim că sînt doar meciuri amicale”,a spus Grozav.

Atacantul de la ”U” Cluj a vorbit şi despre decizia lui Victor Piţurcă de a nu-i mai chema pe Mutu şi pe Săpunaru. ”Eu cînd primesc o convocare, las orice. Cred că şi peste 10 ani aş gîndi la fel. De ce m-aş schimba?”, a declarat acesta.

De cealaltă parte, George Florescu a comentat criticile care i-au fost aduse în ultima vreme cu privire, dar şi despre absenţele lui Mutu şi Săpunaru.

"Nu vreau să-mi dau cu părerea de alţi jucători. Eu am sperat mereu să fiu convocat şi am răspuns mereu afirmativ", a afirmat Florescu.

"Eu cred în valoarea mea, la naţională au fost convocaţi jucători cu valoare. Victor Piţurcă este al doilea tehnician care mă cheamă. Mi-a fost greu cînd am fost criticat, s-a format o modă anti-Florescu, dar eu o să dau tot ce am mai bun, să le dovedesc că se înşeală”, a explicat Florescu, jucătorul celor de la Arsenal Kiev.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
afghan
afghan  •  29 Mai 2012, 04:34

da de cand ai tu numaru 10 ? numaru 10 se castiga

traian01
traian01  •  26 Mai 2012, 15:14

Din fraza ta as schimba doar un cuvant... as prefera "pile" in loc de "valoare" ;)

marius_ungureanu
marius_ungureanu  •  25 Mai 2012, 11:21
Postat de blanko26 pe 24 Mai 2012, 23:06

intradevar tu ai si valoare , se vede si la ce echipa joci, stim cum ai stat pe bara vreo 3 luni ca nu gaseai echipa ..referitor la piturca cred ca ai facut o mana de poker cu el sau iai promis ceva, altfel nu-mi explic..ce valoare ai tu ratatule .. cate convocari ai la nationala ..te-a chemat alt ratat .. lucescu , care vroia eventul cu rapid .. si a terminat pe 4 .. guardiola de romania ..e mult mai bun ca tine pustiul ala de stanciu care joaka la vaslui de 1000 de ori .. bn .. daca stau si ma gandesc mai bn .. cine nu e mai bun ca tine ..

Cred ca Florescu i-a promis-o pe nevasta-sa si Piturca ii da moldoveanca la swing

Vezi toate comentariile (23)
Comentează