FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL, MIERCURI, ORA 20:45, TVR 1

Florescu: "Ne batem de la egal la egal cu Franţa pentru calificare"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Mijlocaşul lui FC Midtylland, George Florescu, s-a arătat mulţumit de faptul că staful tehnic al primei reprezentative l-a remarcat şi l-a convocat în premieră la echipa naţională chiar dacă evoluează în campionatul Danemarcei.

"Mă bucur enorm că am reuşit să fac pasul şi la echipa naţională de seniori. Am fost până acum la tineret şi la mai multe grupe de juniori, aşa că sunt foarte fericit că am ajuns să fiu convocat şi la seniori. După plecarea mea de la Şerif Tiraspol se părea că lumea din România m-a cam uitat.

Dar Danemarca are un campionat destul de puternic. Foarte mulţi jucători pleacă din Danemarca spre alte campionate mai puternice şi îmi pare bine că cineva a avut ochi să mă vadă şi pe mine acolo", a declarat la sosirea pe aeroportul din Timişoara, George Florescu.

Mijlocaşul convocat pentru partida amicală cu Israel a menţionat că România se va bate de la egal la egal cu Franţa în campania de calificare la Euro 2012. "Cred că de la campania asta mă aştept la ce se aşteaptă o ţară întreagă. Sper să ne calificăm. Sunt convins că ne vom bate de la egal la egal cu Franţa pentru calificare. Sper să le luăm faţa şi să ne răzbunăm într-un fel pentru campania trecută", a adăugat el.

Florescu îşi doreşte ca în viitorul apropiat să facă pasul către un campionat mai puternic decât cel al Danemarcei. "Eu mă simt foarte bine acolo, dar scopul meu e să ajung la un nivel mai înalt. Pentru mine Danemarca am sperat să fie doar un pas spre ceva mai bun. Au fost ceva discuţii cu unele echipe şi sper ca în viitorul apropiat să reuşesc. Deocamdată în România nu mă gândesc să revin", a precizat jucătorul echipei FC Midtylland.

Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vlad_steaua_1986
vlad_steaua_1986  •  01 Martie 2010, 17:53

Bai macar e optimist omul, daca nici nu speri sa te califici de pe primul loc, e de rau, personal prefer sa ne comparam mereu cu marile forte, chiar daca nu reusim niciodata sa le invingem prefer sa incercam si sa nu reusim sa ne depasim conditia decat sa ne-o acceptam.

 •  01 Martie 2010, 17:12
Postat de pe 01 Martie 2010, 16:11

domne cum is unii. daca il ia pe surdu,dc il ia ca ii neam cu el.daca il ia pe banel dc il ia ca ii slab.daca il incearca pe florescu dc il ia ca ii slab.ba voi sunteti nebuni sau va place sa fiti contra tot timpu. si fiti siguri ca fotbalu din danemarca ii mult mai bun ca cel din romania. nu degeaba o facut instructie fc copenhaga cu cfr.ii foarte usor sa vorbesti,dar mai si ganditi inainte sa ziceti ceva. din partea mea sa-si cheme numa neamuri aca ne califica.nu ma intereseaza ce echipa avem

mitica...uita-te pe transfermarkt si vezi putin ce inseamna fc kopenhaga si cu aceiasi ocazie te poti uita si la milchiland sau cum se numeste echipa de la care vine baiatul asta si fa o comparatie

 •  01 Martie 2010, 16:14
Postat de corneliu90 pe 01 Martie 2010, 15:39

Ce jucator interesant ? Joaca in Danemarca la echipa de pe locul 10 din 12. Sa il iei pe asta in locul lui Stancu , Szekely sau Torje sau Bourceanu e bataie de joc.Dar lasa ca marele selectioner mai vrea sa luam iar 5-0.

ptr. corneliu. ti se pare mai umilitor 5-0 in serbia decat 3-0 la cluj cu lituania?daca da....atunci hai sal aducem pe barbugiu ianpoi ..si sa vedem cum nu putem sa trecem de mijlocul terenului la un meci in care adversaru joaca bambilici.numa ca nu si-o baga in poarta.fac referire la meciu cu olanda.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează