FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-ISRAEL 0-2

Florescu: "Nu e un debut prea bun pentru mine" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Convocat în premieră la naţională, mijlocaşul George Florescu admite că jocul său a fost sub aşteptări şi se mulţumeşte cu ideea că partida nu a fost una oficială.

"Este un debut nu prea bun pentru mine. Îmi pare rău că n-am reuşit un joc strălucit, e bine că nu a fost un meci oficial.

Nu putem spune că am fost relaxaţi, pentru că Răzvan Lucescu ne-a ţinut concentraţi, dar din păcate a ieşit aşa.

Nu contează ce număr am purtat, ci important e să dau totul pe teren. Îmi pare rău că nu am reuşit să dau gol", a declarat George Florescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  04 Martie 2010, 11:50

ce aveti cu bietul Florescu?este un fotbalist bun,are dreptul la sansa lui.Ce,numai daca e de la steaua sau dinamo merita nationala?Fata de cum au jucat celelalte 'catastrofe'mai titrate,el chiar a jucat cu suflet...Becali sa mai taca,e doar un bisnitar de fotbalisti..cei de pe care nu castiga is acri,nu?

 •  04 Martie 2010, 11:39

-starea terenului a fost jalnica (ma intreb: dece mai organizam jocuri daca nu avem teren? ca sa ne facem de ras? ce au facut corleone si nashu timp de 20 de ani?); mr Lucescu jr greseste grav daca se mai bazeaza pe jucatori in varsta, fara perspectiva; trebuie sa foloseasca tineri, printre care şi pe Florescu -el a jucat bine, a fost printre putinii care au incercat sa paseze, sa lege jocul; ceilalti, lucru contraindicat pe un asemenea teren ...au carat mingile.

 •  04 Martie 2010, 11:31

esti VARZA BAIATULE !!!!! DA' NU-I VINA TA ....LUCESKU E MAI VARZA DAR VAD CA "PRESSA" NU BAGA MATERIAL !!!! PAPAGALI !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close