FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

VIDEO // EXCLUSIV A dezvăluit la GSP Live motivul pentru care Edi Iordănescu va rămâne la „națională”: „Un lucru e sigur”

Edi Iordănescu +7   FOTO
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 08:37 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 08:51

Florin Gardoș (33 de ani), fostul fundaș al naționalei României, a vorbit la GSP Live despre victoria „tricolorilor” cu Bosnia, scor 4-1, dar și despre viitorul selecționerului Edi Iordănescu.

  • România a încheiat pe ultimul loc grupa 3 și a retrogradat în Liga C. În ediția următoare, „tricolorii” le vor avea printre posibilele adversare pe Luxemburg sau Insulele Feroe
  • Pentru prima dată în istoria naționalei, România a încheiat o grupă pe ultimul loc!

Fostul campion cu FCSB consideră că selecționerul nu ar trebui schimbat, în primul rând pentru că nu există variante de înlocuire.

Cel mai dur discurs, după retrogradarea din Liga Națiunilor: „Nu mi-a venit să cred când am citit. Vai de mama noastră!”
România - Bosnia 4-1
Cel mai dur discurs, după retrogradarea din Liga Națiunilor: „Nu mi-a venit să cred când am citit. Vai de mama noastră!”

VIDEO. Florin Gardoș, după România - Bosnia 4-1

„E o victorie care ajută moral jucătorii. Aceste două meciuri au fost mult mai bune decât precedenta acțiune a naționalei. Meciul a fost bun, chiar dacă am tremurat până la 1-0. Ar trebui să fie o constanță, să nu mai fie schimbați mulți jucători din primul 11”, și-a început Gardoș discursul de la GSP Live.

Apoi, el și-a exprimat opinia despre viitorul lui Iordănescu: „Un lucru e sigur. Dacă vorbim de o schimbare, variantele sunt puține, chiar mai puține decât atunci când a plecat Rădoi. Nu știu care ar fi acel antrenor străin care să cunoască jucătorii și să facă ceva repede. Sunt e părere că nu e momentul oportun pentru schimbare”.

Mă gândeam în timpul meciului la Rațiu. Apare constant la echipa națională și nu îmi aduc aminte de un meci slab. Cu toate acestea nu poate să facă pasul într-un campionat mai bun, joacă tot în liga a doua (n.r. - în La Liga 2, la Huesca). Poate cu acest gol și un tur de campionat bun va reuși să facă pasul la altă echipă.

- Florin Gardoș, fost internațional, la GSP Live

Clasamentul final în grupa României din Liga Națiunilor

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87
+18 FOTO

Dacian Varga: „Mi-a plăcut toată echipa. Nu suntem de Liga C!”

Citește și:

Reacția lui Panduru, când credea că nu mai e în direct » A fost deranjat de dialogul cu Stoichiță

Ilie Dumitrescu, reacție categorică cu privire la posibila plecare a lui Edi Iordănescu de la „națională”: „Asta trebuie să facem”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  27 Septembrie 2022, 21:40

Motivul e ca mai este o grupa sub noi in care putem sa cadem .

dobrin
dobrin  •  27 Septembrie 2022, 17:21

Mai lasati-ne cu amicalul cu rezervele Bosniei. Nu e nimic incurajator, cum nu e nimic incurajator ca n-am batut Finlanda, cea mai slaba echipa din grupa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează