FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Mutu, urmașul lui Rădoi pe banca naționalei? „Edi Iordănescu este potrivit, dar cred că îl vor pune pe Adrian”

Adrian Mutu // foto: Imago Images
Adrian Mutu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 10:22 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 11:11

Fostul internațional Florin Șoavă (43 de ani) îl vede pe Edi Iordănescu (43) potrivit pentru postul de selecționer al României, dar crede că alesul Federației va fi Adrian Mutu (42).

Fostul fundaș, cu 22 de meciuri pentru prima reprezentativă a României, a comentat situația băncii tehnice a naționalei, unde postul de selecționer a rămas vacant după ce Mirel Rădoi a decis să nu-și prelungească contractul cu FRF.

Șoavă a oferit două nume, Edi Iordănescu și Adrian Mutu. El spune că primul s-ar plia postului, dar crede că al doilea va fi alesul Federației.

Adrian Ilie vorbește despre cea mai bună variantă de selecționer: „Trebuie să o luăm pas cu pas”
Nationala
Adrian Ilie vorbește despre cea mai bună variantă de selecționer: „Trebuie să o luăm pas cu pas”

Florin Șoavă: „Îl văd pe Edi Iordănescu selecționer, dar îl vor pune pe Mutu”

„Eu spun că ar trebui să îi dăm continuitate lui Rădoi, dar am observat că nu-și dorește să continue. Ar trebui să îi susținem punctul de vedere. În momentul ăsta, cred că ar putea veni selecționer Edi Iordănescu, care este unul dintre cei mai buni antrenori români în opinia mea. Boloni este un antrenor excelent, chiar super, dar trebuie să dăm credit și antrenorilor mai tineri, care sunt foarte bine pregătiți. 

Eu l-aș vedea pe Edi Iordănescu antrenând echipa națională, dar cred că îl vor pune pe Adi Mutu. Văzând tendința Federației, drumul prin care își aleg antrenorii, eu asta cred”, a declarat Șoavă la GSP Live.

Luni, Gigi Becali, fostul angajator al lui Edi Iordănescu la FCSB, declarase că „Edi e bun pentru națională. El de muncit, muncește, e așa cum zice, că muncește ca un nebun”.

Atât Edi Iordănescu, cât și Adrian Mutu sunt liberi de contract în prezent. Mutu are deja experiența colaborării cu FRF, după ce a pregătit selecționata U21 între ianuarie 2020 și mai 2021. Sub comanda lui Mutu, „tricolorii” U21 au câștigat 3 meciuri dintre cele 7 jucate, au remizat în alte 3 și au pierdut unul, golaverajul fiind 10:5.

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Componentul „Generației de Aur” care nu e surprins de refuzul lui Hagi: „Mă aşteptam să nu preia echipa naţională”

Nu e prima dată când îl refuză pe Burleanu! Gică Hagi a spus „nu” postului de selecționer de 3 ori în 5 ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
kuba
kuba  •  23 Noiembrie 2021, 18:39

Asta mai lipsea :)))))

457961185625445
Marian Manolache  •  23 Noiembrie 2021, 16:42

Pe jijisport asculti si te crucesti. Vb gheneralul iar daca nu spui ca el se ineaca de nervi. Numai ce spune el e bn. Se sufoca de nervi. Ce sa caute antrenor strain la nationala? Pai asa e...ce sa caute in mafia asta. Ca deh...avem numai antrenori de elita noi. Care e ala? Sa nu uitam ca daca nu rata marele stanciu penalty eram in carti atunci. E vina cuiva ca ala nu a marcat? Nu se uita usor perioada comunista,ca occidentul ne vrea raul. Asa e ghenerale? Iti vine sa versi cand auzi.

romeverest
romeverest  •  23 Noiembrie 2021, 15:25

Nu-l mai tot umflati pe acest Iordanescu jr !! Ce anume il recomanda pe acest baiat sa antreneze nationala ?? Ultimii antrenori ai nationalei, cu exceptia lui Daum, au fost jucatori exceptionali de fotbal in tara asta, respectiv Iordanescu, Piturca, Hagi, Boloni, Lucescu jr, Contra, Radoi !! De ce ar fi gresit acum sa-l numeasca pe Dan Petrescu, sau Mutu, alti doi fosti jucatori fantastici ??

Vezi toate comentariile (18)
Comentează