FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

VIDEO Florin Tănase spune „da” ofertei lui Gigi Becali: „Probabil așa va fi” » Categoric în privința meciurilor cu Andorra și Belarus: „E obligatoriu”

Florin Tănase a evoluat timp de 6 ani la FCSB
Florin Tănase a evoluat timp de 6 ani la FCSB

Articol de , - Publicat duminica, 19 martie 2023 15:40 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 16:19

Plecat de la FCSB în vara anului trecut, Florin Tănase încă mai stă cu ochii pe Superligă. E de părere că 4 formații se luptă pentru titlu și că FCSB nu are nevoie de un alt antrenor decât Mihai Pintilii.

„Mai sunt 9 finale, le pot câștiga pe toate, atunci cu siguranță vor fi campioni. Așa s-a întâmplat în fiecare an, pierdeam puncte la început și după eram într-o cursă de urmărire. Lupta la titlu se dă între CFR, Steaua, Farul și, cred, Craiova. Am văzut prima repriză foarte bună de aseară. FCSB are antrenor, doar că nu e lăsat să stea pe bancă, stă în tribună. Îngreunează lucrurile asta”, a declarat Florin Tănase. 

Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”
METROSPORT
Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”

Florin Tănase e de acord cu oferta lui Gigi Becali: „Am păstrat legătura”

Gigi Becali a recunoscut că încă păstrează legătura cu fotbalistul plecat la Al Jazira și că atunci când își va dori să revină în România, îi va propune să fie antrenor-jucător la FCSB. Tănase n-ar spune nici el nu unei astfel de oferte, dar nu crede că se va întâmpla asta în viitorul apropiat. 

„Am mai păstrat legătura cu Gigi Becali, vorbim. Eu antrenor - jucător și el ca Ferguson? Probabil că așa o să fie. Nu știu ce o să fie peste atâția ani. Nu știu când mă voi întoarce. N-am cum să zic un număr de ani. Depinde cum mă simt în continuare acolo”, a mai zis Tănase. 

M-am acomodat acolo, îmi place mult. E o altă viață. Oamenii sunt primitori, călduroși. E frumos. Fotbalul tot cu mingea se joacă. E un fotbal bun, un nivel foarte bun. Cred că alegerea e potrivită. Îmi părea rău când am plecat, petrecusem mulți ani la Steaua, echipa mea de suflet. Eram puțin trist. Dar cred că am ales bine
- Florin Tănase

Ce așteaptă Florin Tănase de la dubla naționalei României: „Obligatoriu 6 puncte”

Convocat la echipa națională pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, Florin Tănase nu ia în calcul decât două victorii în cele două partide. Internaționalul român așteaptă un joc dur din partea primului adversar, însă crede că un gol rapid ar dezechilibra partida. 

„E obligatoriu să începem cu 6 puncte, trebuie să începem cu dreptul. Următoarele două meciuri sunt mai dificile, trebuie să avem un moral bun. Nu contează scorul din Andorra, ci punctele. Avem nevoie de puncte pentru a merge la Euro, nu am mai fost de mult. Cu siguranță că toate echipele mici își dau viața, dar dacă dăm gol repede, putem marca mai multe goluri”, a mai zis „Tase”. 

CITEȘTE ȘI: 

Edi Iordănescu, tranșant în cazul neconvocării lui Ianis Hagi: „Mă simt nevoit să intervin”

Lovitură pentru Iordănescu: Pușcaș e OUT din lotul naționalei! GSP a aflat cine-l va înlocui pe atacantul din Serie B

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  19 Martie 2023, 20:53

Viitorul ăla cu Tănase antrenor - jucător nu e așa departe, că are 28 de ani. În 2-3 ani îl văd înapoi în MămăLiga I.

Ioano13
Ioano13  •  19 Martie 2023, 20:08

Sunt de acord, Tănase e un jucător foarte bun și inteligent. Numai că nu are curaj să-i spună verde-n față *** că echipa Steaua(FCSB) este fără antrenor. Aseară, la meciul cu oltenii, am văzut haos, pase bâjbâite, lipsa unei idei de joc, lipsa traseelor exersate, tranziția pozitivă facuta la nimereala. Astea, toate, sunt semnele, fără echivoc, lipsei antrenorului. Clar ca Pintilii, un tip ok, altfel,e limitat din cauza insuficientei școlarizări pe tema fotbalului. Pintilie are un singur merit: a insuflat un spirit combatant, potrivit competiției. În rest, nimic. Deși sunt stelist, cu regret observ regresul echipei, deși are cel mai valoros lot din Superliga. Multă lume gândește ca mine, dar medievalul păstor nu vrea sa înțeleagă ca trebuie un antrenor adevărat, la echipa( nu paravan). Repet, Pintilii trebuie sa meargă la școală, apoi sa revină ca antrenor adevarat nu paravan.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aliluia
Aliluia  •  19 Martie 2023, 19:18
Postat de mihai041 pe 19 Martie 2023, 18:20

E fcfcsb-ist. Nu se va prinde. Bună aluzia. Respect din partea unui Rapidist. Am răs cu lacrimi.

Eh, asta cu prinsul tine mai mult de inteligenta decat de “ culoarea sportiva”:). Pai….cum imi place mie sa spun, macar de rasul lumii sa fiu daca la fotbal nu ma pricep:). Asta fuse buna pt mine:)). Cu respect te salut.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close