FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Florinel Coman, protagonist într-un articol premium al presei din Germania: „Îi plac țigările și petrecerile. Nu e un model, dar e unul dintre cele mai mari talente”

Florinel Coman a fost eroul meciului cu Anglia // FOTO: Raed Krishan
Florinel Coman a fost eroul meciului cu Anglia // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 10:54

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Jurnaliștii nemți au tratat cu multă atenție confruntarea cu România U21 din semifinalele Europeanului de tineret. Presa din Germania a abundat în articole ce au caracterizat naționala lui Rădoi și principalele pericole ale „tricolorilor”, cum ar fi Ianis Hagi și Florinel Coman. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele  EURO 2019, azi, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Ziariștii nemți i-au făcut o caracterizare amplă lui Coman, în care au tratat pe larg subiectul delicat al viciilor lui Florinel Coman, cum ar fi fumatul, „îndeletniciri” cunoscute încă din perioada în care evolua la Viitorul. De altfel, chiar prima întrebare a interviului realizat de nemți cu jurnalistul GSP.ro a fost legată de subiectul fumatului.

Totuși, aceștia au vorbit totuși și despre calitățile care l-au propulsat pe fotbalist printre cei mai urmăriți de la acest Campionat European.

„Lui Florinel Coman îi place să petreacă și îi plac și și țigările. Nu este un model, dar este unul dintre cele mai mari talente din echipa României U21. Florinel Coman provine din Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi. «Regele Coman», așa l-a numit Gazeta Sporturilor, cel mai mare ziar sportiv românesc, după victoria de senzație cu Anglia.

În timp ce unii dintre foștii săi colegi au făcut deja saltul către campionatele de vârf, Coman joacă deocamdată la Steaua. În ciuda interesului manifestat de unele echipe, nu a sosit încă transferul. Asta se poate cauza și modului său de viață, nu întotdeauna unul profesionist”, scriu nemții de la Goal

Presa apropiată de naționala „panzerelor” a scris și despre meritul lui Gheorghe Hagi în întemeierea naționalei U21. 

„Nimeni din tabăra României nu va uita seara zilei de 21 iunie, România făcând un pas spre semifinalele Campionatului European U21 după victoria cu 4-2 reușită în fața Angliei. Fundația acestei surprize a fost realizată de Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria țării, care a construit o academie de tineret ce e una dintre cele mai moderne centre de juniori din Europa de Est. Nu e de mirare că cei mai importanți jucători din actuala României provin din Academia lui Hagi”.

Prima pagină din Gazeta Sporturilor, după meciul cu Anglia, în care Florinel Coman a înscris de două ori: 

Vezi și: Ianis Hagi, analizat de nemții de la Bild: „Fiul unei legende, poartă 10 și are genă de playmaker”

Vezi și: E momentul! 3 altfel de motive pentru care o calificare în finală ar fi MAGICĂ pentru România: de la natalitate până la „factorul” Piața Universității și identitatea internațională

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
luputu
luputu  •  27 Iunie 2019, 15:03

Daca il mai critica mult becali luati o mu i e!

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  27 Iunie 2019, 14:03
Postat de Ionut Sendroiu pe 27 Iunie 2019, 12:59

Se pare ca Florinel Coman are sanse mari sa devina un nou Adi Mutu

peste 100 de goluri in Serie A?

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  27 Iunie 2019, 13:42
Postat de bengalezulsebyk pe 27 Iunie 2019, 13:02

Florinel a crescut la Steaua in 2 ani cat in 10 la viitorul. Inca 1 an si o sa luam 10-15 milioane pe el.

El deja este supraponderal, colegii lui pe abdomen au patratele, iar el slaninica. Si asta din cauza fumatului. Nemaivorbin ca nu rezista 90 de min.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează