FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Foştii internaţionali sar în capul lui Răzvan Burleanu: "A făcut două mari greşeli! Să nu ne ferim, face ameninţări comuniste!"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 aprilie 2014 16:14

După doar o lună de mandat, Răzvan Burleanu a intrat în conflict cu Gică Hagi şi cu Daniel Prodan, dar e atacat acum şi de un alt fost internaţional. Basarab Panduru îl taxează pe şeful FRF pentru criticile adresate "Regelui".

"Dupa părerea mea a făcut două mari greşeli. Una cînd l-a făcut neserios. Şi a doua, misogin. Aici iar e de discutat pentru că eu cred că sînt oameni şi el nu e primul care aruncă cuvinte cu înţelesuri", a spus Panduru la Dolce.

Fostul mijlocaş al Stelei crede că Burleanu a greşit şi în disputa cu Prodan:

"Vrei să scapi de Didi, nu cred că e nici o problemă. Poţi să o faci într-un fel mai frumos. Acum să-i scoţi ochii şi să spui că-i scoţi tu un dosar de viol... Ameninţări din astea gen comuniste, că aşa e, să nu ne ferim. Dar mi-ar plăcea să cred că n-a fost inspirat în declaraţii".


Răzvan Burleanu atacat de cel mai mare susţinător al său: "S-a schimbat total de cînd a cîştigat alegerile!"

Daniel Prodan i-a cerut 100.000 € lui Răzvan Burleanu ca să plece de la FRF: "Acest fătălău securist m-a ameninţat cu o presupusă plîngere de viol"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
polistul68
polistul68  •  09 Aprilie 2014, 15:00
Postat de redknapp pe 09 Aprilie 2014, 11:17

Excrocherii ? Ha, ha, ha....Ba, repetentule, tu ai facut scoala la raionul de mucenici?

Scuze pt gresala, recunosc..dar de restul / sau aici suntem la examenul de admitere la fac de litere ? dam examen si din dictionarul ortografic, ortoepic si de punctuatie ? am inteles....nu iti palce comentariul, dar nu ai ce sa reprosezi altceva...

redknapp
redknapp  •  09 Aprilie 2014, 11:17
Postat de polistul68 pe 08 Aprilie 2014, 17:00

Ca sa continui....deci ne deranjeaza atit de tare o gresala de marketing, si ieism pe sticla, si facem valuri..cind s-au facut acele excrocherii cu repercursiuni f urite pt unele orase, dl Hagi a tacut...acuma, pt o gresala de imagine....e peste tot....ti se apre corect ? nu crezi ca e o razbuanre ieftina ? acuma a iesit la suprafata perfectionistul ? de ce nu vb sid e rezultatele lui Stelea de la juniori ? sau de cele ale loturilor de juniori...de ce nu vb pe chestii tehnice, unde se pricepe cu siguranta...de ce nu ne-a ajuta cu 2-3 jucatori buni, de nationala, de la academia lui...Hagi are tot dreptul sa vb de chestii tehnice...de restul sa lase pe altii.

Excrocherii ? Ha, ha, ha....Ba, repetentule, tu ai facut scoala la raionul de mucenici?

florinrosvgh
florinrosvgh  •  09 Aprilie 2014, 08:29

Betivului de Prodan ii place sa se asemene cu cei din Genaratia de Aur...dar eu nu imi aduc aminte sa fi facut nu stiu ce mare lucru la nationala...acum are costum si birou la FRF...dar daca il intrebi ceva nu cred ca poate fi coerent cind spune cu ce se ocupa...

Vezi toate comentariile (83)
Comentează