FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Fostul selecționer îl contrează pe Răzvan Lucescu: "Nu are dreptate" » Sfaturi importante pentru Contra

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 10:58

Fostul selecționer Anghel Iordănescu (68 de ani) nu e de acord cu afirmația lui Răzvan Lucescu (49 de ani), cel care a spus că la echipa națională există interese obscure.

"E opinia lui Răzvan. Eu nu vreau să comentez așa ceva. Trebuie să-i respectăm opinia, dar asta nu înseamnă că are și dreptate. Eu vă spun sincer că-l apreciez foarte mult pe Răzvan Lucescu, e unul dintre marii noștri antrenori.

Dumneavoastră ce vreți să obțineți de la mine, un comentariu și o polemică cu Răzvan Lucescu? Eu am fost selecționer, dar mai multe nu am ce comenta. V-aș ruga să nu mai vorbiți de interesele obscure de la echipa națională", a declarat Anghel Iordănescu la Pro X. 

"Pentru mine, ca antrenor și ca profesionist, echipa națională nu există! Am înțeles asta din experiența pe care am avut-o. Naționala e folosită de absolut toți în interesul personal al fiecăruia. E folosită de impresari care vor să-și împingă jucătorii în lot, de conducători de cluburi care caută și ei să aibă fotbaliști convocați pentru ca astfel să le ridice cotele" Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru Gazetă

Sfaturi pentru Contra

Anghel Iordănescu îl sfătuiește pe Cosmin Contra să-i folosească pe toți jucătorii convocați și consideră că în lot ar fi trebuit să se regăsească și Ianis Hagi.

"Cosmin cred că trebuie să-i folosească pe toți jucătorii pe care i-a convocat. La echipa națională există întotdeauna un singur obiectiv: victoria. Contra nu trebuie să facă selecția la îndemnul lui Gică Hagi, dar poate că Ianis Hagi putea fi inclus în acel număr de jucători tineri care au fost promovați în ultima perioadă.

El a avut un sezon foarte bun la Viitorul. Nu știu dacă merită să fie titular la națională, dar în lotul extins cred că ar fi avut loc", a adăugat Anghel Iordănescu.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1308183692641866
Diana Dim  •  29 Mai 2018, 21:11

Nu sunt interese la echipa nationala? Tata Puiu spune asta? Pai ce-a facut el la ultimul turneu final la care am participat? A renuntat la orice idee de omogenitate, de relatii de joc, de tactica, pentru a transforma nationala Romaniei intr-o expozitie in piata a fotbalistilor. Rezultate sportive n-am avut, dar s-au reusit ulterior transferuri importante in principal cu jucatori de la Steaua. De ce oare?...

maxp
maxp  •  29 Mai 2018, 16:27

Tata Puiu e politician, face parte (sau a facut) din stafful nationalei, normal ca n-o sa aprobe o astfel de declaratie. Eu cred ca lucrurile sunt evidente, practic atat mai lipsea, sa vina un fost selectioner sa confirme. Pai sa ne amintim chiar in cazul lui Iordanescu, l-a scos peste noapte pe Chipciu de nicaieri si l-a bagat in lot pentru Euro 2016, desi nimic nu parea sa-l recomande. A prins apoi un transfer frumos la Anderlecht, cred ca e unul din cele mai evidente exemple a intereselor de la nivelul echipei nationale.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează