FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

FOTO Ce nu s-a văzut la TV » "Tricolorii" au ieșit la antrenament chiar după meci, cu cine a făcut Hanca schimb de tricouri + Lewa a luat mingea acasă

Foto: Raed Krishan +7   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 00:12

Sergiu Hanca a debutat pentru România, intrând în teren în minutul 79, la schimb cu Răzvan Marin.

Mijlocaşul dreapta a reuşit câteva acţiuni bune, printre care şi o ocazie mare în minutul 88, când a trimis puţin peste poartă.

La sfârşit, cel mai important dinamovist din acest sezon s-a ales şi cu o amintire frumoasă cu toate că debutul său la naţională nu a fost unul fericit. Sergiu a făcut schimb de tricouri cu vedeta celor de la Wolfsburg, Jakub Blaszczykowski.

Altfel, Christoph Daum i-a trimis pe jucătorii care nu au evoluat deloc sau au fost rezerve la un scurt antrenament pe terenul unde s-a disputat partida.

Lewandowski, marcatorul celor 3 goluri poloneze, a luat mingea acasă.

Imagini de după meci, în galeria foto!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
208884976230492
Romulus Hurmuzache  •  11 Iunie 2017, 15:51

A zis un jucator al nostru ca "trebuie sa trecem prin momentul zero al fotbalului". Germanul Daum, cel fara de emoție pe banca tehnica,ne va ajuta fara dubii.Pas cu pas, un stil caracteristic nemților.

gabiprossi
gabiprossi  •  11 Iunie 2017, 06:48

daum-daum-daum!!! Este prea paralel, prea pudrat, prea incapabil sa inteleaga ceva... si tocmai acesta este si motivul pentru care-l rugam pe daum sa nu ne paraseasca, sa analizeze, sa redreseze, sa-sa-sa faca nemteste tot ce trebuie facut... vrem sa ajungem pe ultimul loc in ierarhia fotbalului mondial, este ceea ce ne dorim cu incrancenare si disperare maxima!?! Vrem ca acest antrenor vizionar - rezultat al trasului pe narici - sa stea la carma nationalei, pana cand va reusi sa convoace toti jucatorii singurei formatii ramase in campionat, "*** b", respectiv a eternei vicecampioane!?! burleanu va avea grija ca pana atunci sa desfiinteze toate celelalte combatante din liga 1, 2 si chiar 3 - tocmai pentru cresterea valorii si calitatii fotbalului romanesc!?! Acest tandem minunat va aduce cele mai strasnice rezultate pentru nationala noastra, cacalificandu-ne la orice turneu organizat!?! Fara acesti doi corifei unanim recunoscuti, fotbalul romanesc, mondial si intergalactic, este precum ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Iunie 2017, 04:18

Săracii polonezi au avut și ei trenuri cu aur spre Rusia. Nu ne-au iertat. Deloc. Protestul maxim este să nu ajungem în Rusia, iar ei să ia tot trenul înapoi, tot potul. Campioni mondiali, Polonia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează