FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO Moment jenant cu selecționerul Cosmin Contra la evenimentul desfășurat la Arena Națională

Foto: Cristi Preda +3   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 12:29

Selecționerul Cosmin Contra a fost prezent astăzi la Arena Națională, unde s-a anunțat că Bucureștiul va găzdui la 30 noiembrie 2019 tragerea la sorți pentru Campionatul European din 2020.

Contra a fost protagonistul unui moment jenant când a atins trofeul EURO, fiind avertizat de cei prezenți că n-are voie să atingă cupa. Imediat a luat mâna de pe trofeu și l-a lăsat doar pe Christian Karembeu să-l țină. Karambeu a câștigat trofeul cu naționala Franței, în 2000. 

Doar câștigătorii și angajații care se ocupă de transportul trofeului îl pot atinge, aceștia din urmă fiind obligați să poarte mănuși.

Dacă selecționerul a fost avertizat de eroare, nu același lucru s-a întâmplat cu Gabriela Szabo, președintele CSM București, care, la poza de grup, a ținut trofeul de toarte timp de secunde bune.

gabriela szabo
Gabriela Szabo ține trofeul UEFA // Foto: Cristi Preda

Citește și:

EURO 2020 // Veste uriașă anunțată azi de Christian Karembeu: tragerea la sorți pentru EURO 2020 va fi la București! Când va avea loc

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
iosifeanu
iosifeanu  •  15 Martie 2019, 13:03

Dorinel seamana cu Tiberiu IQ 33. Scund, chelios, imbracat cu un sacou strident care nici macar nu e pe masura lui (XXL in loc de XL)

martinpen
martinpen  •  15 Martie 2019, 13:03

Nici nu exista regula asta nescrisa, trofeul a fost atins mereu cand a fost prezentare... Parca au 10 ani gspeii astia...

poison
poison  •  15 Martie 2019, 13:02

Aualeu cum arată Dorinel Munteanu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close